ZBOG LJUBAVNICE JE IZBACIO SUPRUGU IZ KUĆE, A SADA JE IZAŠAO IZ ZATVORA: Bivši Jokićev saigrač spreman da se vrati košarci (VIDEO)
Foto: Profimedia

NBA

ZBOG LJUBAVNICE JE IZBACIO SUPRUGU IZ KUĆE, A SADA JE IZAŠAO IZ ZATVORA: Bivši Jokićev saigrač spreman da se vrati košarci (VIDEO)

Košarka -

Američki košarkaš Malik Bizli posle 78 dana provedenih iza rešetaka izašao je iz zatvora.

Po napuštanju kazneno-popravne ustanove igrač Minesote se oglasio na društvenim mrežama na kojima je šerovao fotografije kako sa kesama i u odelu napušta zatvor, te poručio:

"Naučio sam lekciju", preneo je TMZ koji u tekstu dodaje da je Bizli u zatvoru je završio zbog incidenta koji se dogodio u decembru prošle godine.

Tada je Bizli ispred svoje kuće uperio pušku u nepoznate ljude. Tokom suđenja se pokajao, rekao da mu je žao i da želi da nastavi sa normalnim životom. Osuđen je na 120 dana zatvora, ali uz mogućnost da bude pušten ako se bude dobro ponašao. Na kraju je pušten nakon dva i po meseca.

Malik Bizli
foto: Profimedia

Problematičnom Bizliju ovo nije prvi put da bude umešan u neki skandal. Mnogi dobro pamte njegov buran ljubavni život i trenutak kada je iz kuće izbacio suprugu i sina kako bi doveo ljubavnicu, pisao je "Brobible".

NBA zvezda nije bio veran svojoj lepoj supruzi Montani Jao koja je podnela i zahtev za razvod, a njeni advokati su u javnost izneli podatak da on ne plaća alimentaciju za dete, iako zarađuje milione.

Američki mediji još su pisali da je u svoju velelepnu kuću uselio Larsu Pipen, suprugu legende Čikaga i NBA Skotija Pipena, a pre toga je svoju suprugu izbacio iz kuće.

Malik Beasley, Malik Bizli
foto: AP/Jack Dempsey

Bizli je 2016. godine na draftu biran od strane Denvera, za koji igra i srpski košarkaš Nikola Jokić. Amerikanac je za ovaj klub nastupao tri i po sezone, posle čega je trejdovan u Minesotu.

U Denveru je bio igrač koji je ulazio sa klupe, bez velikog uticaja na igru, ali se prelaskom u Minesotu to promenilo.

Otkad je došao u Timbervulvse u proseku beleži 20 poena po meču.

(Kurir sport/TMZ/Brobible)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track