OSTOJA NAJAVIO POJAČANJE, A OVO SU KANDIDATI: Slovenci pišu da je 14-godišnji igrač Žocu rekao DA, drugi je sin legende Partizana
Foto: Starsport©

DVOJICA U IGRI?!

OSTOJA NAJAVIO POJAČANJE, A OVO SU KANDIDATI: Slovenci pišu da je 14-godišnji igrač Žocu rekao DA, drugi je sin legende Partizana

Košarka -

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović nagovestio je da će crno-beli pojačanje u vidu domaćeg igrača, a ovo su kandidati koji bi mogli da nastave karijeru u Humskoj.

Predsednik crno-belih je zagonetno najavio potpis koji će biti dokaz da je Partizan dobro mesto za razvoj domaćih košarkaša.

Balša Koprivica
foto: Profimedia

Kako prenosi Mozzartsport odluka je pala na Balšu Kprivicu (21), a ove dve strane su utanačile detalje sporazuma i čeka se samo zvanična potvrda Partizana.

Ukoliko dođe do ovog trasfera ovo će Balši ovo biti povratak košarkaškoj kući, jer je kao dete prve košarkaške korake napravio u mini-basket timu Partizana.

Inače, Balša je slin Slaviše Koprivice, člana generacije Partizana koja je 1992. košarkaški pokorila Evropu.

Balša Koprivica
foto: Profimedia

Još jedno pojačanje?

I dok ne stigne zvanična potvrda crno-belih za dolazak Balše Koprivice, za to vreme slovenački mediji prenose da će u Humsku stići mladi Aleksandar Goljović, koji je nastupao za Helios, ali je već napustio taj tim.

Kako prenosi portal kosarka.si, u pitanju je 14-godišjni košarkaš, jedan od najtalentovanijih u Evropi i sinh nekadašnjeg igrača Partizana i slovenačkog reprezentativca Milana Goljovića.

Za njega su bili zainteresovani mnogi evropski klubovi, ali je presudio poziv Željka Obradovića, piše "Helios Suns Domžale".

(Kurir sport/Mozzartsport/kosarka.si)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track