Igor Rakočević napokon kod kuće!

Povratak u Zvezdu

Igor Rakočević napokon kod kuće!

Košarka -
Srećan sam što sam se vratio u srpsku košarku, iako sam se dugo dvoumio, kaže Rakočević

Dome, slatki dome!Košarkaš Igor Rakočević, povratnik u Crvenu zvezdu, kaže da je srećan što se ponovo vratio kući i da ga raduje što su crveno-beli napravili tim koji može da osvaja trofeje.- Kako da ne budem srećan što sam opet kod kuće? U inostranstvu sam od 20. godine, živeo sam daleko od svog grada. Mnogo su mi nedostajali naši ljudi i to mi mnogo znači - rekao je Rakočević, koji se s ekipom nalazi na pripremama za Zlatiboru.- Da budem iskren, malo sam bio zabrinut kad sam se vraćao. Naša sredina je specifična, jer ovde postoji ogroman pritisak na sportiste, ali već posle deset dana sam se navikao - dodao je popularni Rakac.Kapiten crveno-belih objasnio je da posle završetka karijere želi da ostane u Crvenoj zvezdi, na nekoj od funkcija u klubu.- Moj plan je da ostanem u klubu i polako se pripremam za tu ulogu. Gledam kako se radi taj posao.Igor Rakočević poručio je da će biti obavljeni razgovori s navijačima.- Naravno da ćemo se videti s našim „delijama“ da bi nam pomogli u regionalnom takmičenju, kako bismo sledeće sezone izborili plasman u Evroligu. Smatram da su oni svesni toga i da će nam izaći u susret.

Braun: Kao u zatvoruNovi centar Crvene zvezde Elton Braun jedva čeka da prođe ovaj deo priprema i da počnu utakmice.- Ovo je najteži deo sezone. Želim da na treninzima postanemo još bolji i dođemo do forme. A kad počnu utakmice, to je najlakši i najzabavniji deo. Kako je tim napravljen ove godine, to vam je kao zatvor, a to znači da smo svi najbolji. Imamo sve što je potrebno za dobru ekipu. Sve sem pobeda biće razočaranje, napravićemo mnogo buke kad počne sezona - kazao je Braun.

Gurović: Osvojićemo tituluMilan Gurović, prvi pomoćnik trenera Lazića, uveren je da će Zvezda ove sezone osvojiti trofej:- Čaršijske price nas ne zanimaju. Već su počeli da pričaju sve i svašta. To sam osetio na ulici. Znam da idemo na titulu i uveren sam da ćemo ostvariti taj cilj. Poštujemo druge, ali gledamo samo sebe - konstatovao je Gurović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track