PARTIZAN SE POLAKO KOMPLETIRA: Dalas Mur stigao u Beograd!
Foto: Printskrin

POJAČANJE

PARTIZAN SE POLAKO KOMPLETIRA: Dalas Mur stigao u Beograd!

Košarka -

Dalas Mur jedno od brojnih pojačanja Partizana ovog leta stigao je u Beograd

Amerikanac sa pasošem Albanije rekao je da je srećan što je konačno stigao u Srbiju i uskoro bi trebalo da se pridruži i ostatku ekipe na pripremama na Zlatiboru

"Hvala na dobrodošlici. Umoran sam, bio je to dugačak put, ali srećan sam što sam ovde, što sam konačno ovde" rekao je Mur za Partizanovu klupsku televiziju.

On nije krio činjenicu da su mu društvene mreže "eksplodirale" nakon potpisa za Partizan.

"Navijači su sjajni, Instagram mi je poludeo, nisam stigao da pročitam sve komentare, samo neke jesam. Reći ću da je navijačka baza Partizana neverovatna i da sam dobio mnogo poruka sa snimcima sa utakmica. Jedva čekam", rekao je oduševljeni Mur

Povoljna okolnost za ekipu Partizana je i činjenica da su Dalas Mur i Jam Madar već igrali zajedno, 2019. godine, obojica su bili članovi Hapoela.

Partizan
foto: Starsport

"Pratio sam Jama, to mi je bila druga sezona, pomalo je sve bilo čudno, a on je i tada bio dobar igrač. Uvek sam mu pričao da će biti dobar i srećan sam što ćemo igrati ponovo zajedno", istakao je Dalas Mur.

Povratak Željka Obradovića na klupu crno-belih bilo jene izbežno pitanju za novajliju u Partizanu.

"Amerikanci koji igraju u Evropi znaju ko je Željko. Neverovatan je osećaj. Njegov CV govori za sebe. Jedva čekam da krenem da treniram sa saigračima "zaključio je ovaj košarkaš "BC Partizan TV"

Podsetimo, u dosadašnjoj karijeri, Mur je igrao za Hapoel, Torino, Nanter i Gvangžu, pre nego što je stigao u Beograd.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track