04:04

CRNO-BELI SPREMNI ZA VELIKA DELA: Partizan na spektakularan način promoviše dres za novi sezonu VIDEO

žurka

CRNO-BELI SPREMNI ZA VELIKA DELA: Partizan na spektakularan način promovisao dres za novu sezonu VIDEO

Košarka -

Košarkaški klub Partizan je spektaklom u Beogradu na vodi prdstavio dres, koji će tokom sezone nositi tim koji će posle 30 goodina sa klupe predvoditi najtrofejniji trener Evrolige Željko Obradović.

Partizan, Promocija dresa
foto: Starsport©

Novi dresovi koje će nositi košarkaši Partizana biće omaž šampionskom timu iz 1992. godine, kokji je 16. aprila u Istanbulu trojkom Aleksandra Đorđevića savladao Huventud 71:70 i kao najmlađi tim, u istoriji Evrolige, postao šampion Evrope, iako je zbog sankcija Ujedinjenih nacija u Beogradu igrao samo jedan četvrtfinalni meč protiv Virtusa.

Partizan, Promocija dresa
foto: Starsport©
Partizan, Promocija dresa
foto: Starsport©

Trener Obradović je tada uz sebe imao kao savetnika Profesora Aleksandra Nikolića, čoveka po kome se danas zove hala Pionir.

Nema sumnje da će to kod Grobara pobuditi posebne emocije

- Veliko mi je zadovoljstvo što Aleksa i ja prdstavljamo novi dres i što sam već četvrtu godinu u Partizanu i svedok sam toga da naš proizvođač opreme stalno pomera granice. Ja dres ne osećam na telu i to je najvažnije., rekao je Rade Zagorac, koji je potom pričao i o ulozi kapitena, koja mu je dodeljena.

Partizan, Promocija dresa
foto: Starsport©

- To je nešto sa čim tek treba da se upoznam i to je čast koja mi je dodeljena nedavno, odgovornost koju sam spreman da prihvatim i sa Partizanom odem u nove pobede.

Željko Obradović, Ostoja Mijailović
foto: Kurir Sport/Dejan Ignjatović

Reprezentativac Srbije Aleksa Avramović je pojačanje Partizana

- Igrati za Partizan predstavlja dodgovornost i mrni jr to čast i privilegija. Mnogi su poput trenera i predsednika kao i ja u Partizan stigli iz Čačka, kao i Kićanović. Ja ću se potpuditi kao još jedan iz plejade Čačana na najbolji način predszavim Partizan i državu Srbiju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track