DIVAC I RAĐA UHVAĆENI U PROVODU U SKADARLIJI: Hrvatski as tražio da mu sviraju nešto od poznatog srpskog ROK BENDA! (VIDEO)
Foto: Twitter

OPUSTILI SE

DIVAC I RAĐA UHVAĆENI U PROVODU U SKADARLIJI: Hrvatski as tražio da mu sviraju nešto od poznatog srpskog ROK BENDA! (VIDEO)

Košarka -

Nekada su bili najbolji centarski par Evrope - od Vlada Divca i Dina Rađe koji su igralu za Jugoslaviju, strepeli su svi!

"Razumeli smo se i zatvorenih očiju", rekao je jednom Dino, a njihov trofejni put počeo je još u Bormiju, kada je juniorska selekcija predvođena Svetislavom Pešićem postala šampion sveta.

I evo ih ponovo zajedno, ali u kafani u Skadarliji. Povod njihovog viđenja u Beogradu nije baš bio vedar, sahrana trenerskog maga Dušana Dude Ivkovića.

Vlade Divac, Dino Rađa
foto: Twitter

Ali, uveče, baš kao što bi njihov nekadašnji selektor voleo, obreli su se za kafanskim stolom. I Duda je bio boem i čest gost lokala na Crvenom krstu.

02:10

DIVAC I RAĐA ZAVRŠILI U SKADARLIJI: Tamburaši im pevali Olivera, Bajagu i Halida na uvce (VIDEO)

Nema večere u Skadarliji bez starogradske muzike, pa im je na uvo zasvirana "Cesarica" Olivera Dragojevića, ali i Luisova "Slike u oku", kao i "Miljacka" od Halida Bešlića.

Divac i Rađa nisu se mnogo veselili upravo zbog prethodnog tužnog događaja.

sahrana Dude Ivkovića
foto: Starsport©

- Njih dvojica su bili umereni, videlo se da nisu raspoloženi kako bi trebalo. Rađa je u jednom trenuku rekao da on više voli zabavnu muziku i da bi hteo da čuje nešto od Riblje čorbe - rekao je izvor Kurira.

Riblja čorba, Beer fest 2018
foto: Damir Dervišagić

Doputovali sa Kukočeve promocije u Kuću slavnih

Prethodno su Divac i Rađa bili u SAD, gde su prisustvovali promociji njihovog bivšeg saigrača i prijatelja Tonija Kukoča u Kuću slavnih u Springfildu. Divac je od strane NBA lige imenovan među najveće legende lige od njenog osnivanja, a od igrača sa ovog područja, tu su još pomenuti Kukoč i Dražen Petrović.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track