U DENVERU DONELI ŠOKANTNU ODLUKU! Saopštili šta će sa Jokićem, pominjali šampionski prsten i ćevape u Beogradu u 3 ujutru
Foto: Profimedia

planovi

U DENVERU DONELI ŠOKANTNU ODLUKU! Saopštili šta će sa Jokićem, pominjali šampionski prsten i ćevape u Beogradu u 3 ujutru

Košarka -

Trener košarkaša Denvera Majk Meloun je potvrdio da je Denverov plan da srpski košarkaš i poslednji ligaški MVP Nikola Jokića odmara tokom sezone, a i sam Jokić je rekao da će slušati savete Denverovih lekara i ostalih zaposlenih.

Odmaranje igrača tokom sezone donosi mnogo kritike i rasprave među košarkaškom publikom, igračima, ali i analitičarima.

Predsednik košarkaških operacija Denver Nagetsa Tim Koneli slikovito je opisao koliko veliku želju ima da se tim iz Kolorada domogne šampionskog prstena.

Ove godine su ih zaustavili Finiks Sansi u polufinalu, iako je Nikola Jokić odigrao MVP sezonu na američkom kontinentu.

„Moja želja da osvojim šampionski prsten je kao moja želja da pojedem ćevape u Beogradu u tri sata izjutra“, rekao je Koneli, tokom dana posvećenog medijima.

On je istom prilikom naveo i da je uveren da su Nagetsi dobri kao i bilo koji drugi tim, posebno sada kad im se vraća Džamal Marej, druga violina ekipe.

Kaže i da je ponosan što se vakcinisao, deo razgovora posvetio je i Bounsu Hajlandu, a naravno da nije mogao da zaobiđe ni Jokića.

„Onaj ko ne voli da igra sa Nikolom Jokićem, ili da bude u njegovoj blizini, taj teško uživa u životu“, istakao je Koneli.

Uz Jokića i Mareja, Majkl Porter Džunior se polako gura kao treći napadač u ekipi, a Koneli kaže da se trenutno radi na produženju njegovog ugovora.

„Gledamo da to završimo jer ni Majkl ni mi ne možemo da zamislimo da on bude negde drugde. Držim palčeve da to završimo što pre“, podvukao je Koneli.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track