02:20

KURIR TELEVIZIJA EKSKLUZIVNO U SOMBORU: Kakva je atmosfera ispred kuće Nikole Jokića i šta kažu prve komšije

šta se dešava tamo kod Jokića?

EKSKLUZIVNO! KURIR TELEVIZIJA U SOMBORU: Jokić postao TATA, a evo kakva je atmosfera ispred njegove kuće i šta kažu prve komšije

Košarka -

Srpski košarkaški as Nikola Jokić juče je postao otac, kada je njegova supruga Natalija na svet donela ćerkicu neobičnog imena Ognjena.

Ekipa Kurir televizije posetila je njegov rodni grad Sombor kako bi zabeležila slavljeničku atmosferu - ali u toj nameri nismo uspeli iz prostog razloga što proslave nije ni bilo. Prve komšije srpskog MVP iz naselja Nova selenča ne kriju uzbuđenje zbog naslednice porodice Jokić.

"Baš mi je drago, radujem se kao da sam ja sad dobial unuče. Mogu misliti kako je Zlati sad, kako je vesela", rekla je prva prolaznica i naglasila da su vrlo dobri i pošteni ljudi.

Drugi komšija se prisetio reči Jokićevog oca koji se hvalio da će dobiti unuku.

"Oni su na ćošku, cela ona strana gleda u njihovo dvorište šta se dešava tamo kod Jokića, a u stvari se ništa ne dešava, nema ništa posebno, vrlo su skromni", objasnila je susetka.

Uloga novopečenih roditelja će zasigurno uneti brojne promene u život Nikole i Natalije, koja je prema saznanjima Kurira, u SAD na svet donela prvo dete.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track