SNIMAK BRUTALNE TUČE KRUŽI INTERNETOM: Poznate američke košarkašice u centru skandala! (VIDEO)
Foto: Profimedia

fajt

SNIMAK BRUTALNE TUČE KRUŽI INTERNETOM: Poznate američke košarkašice u centru skandala! (VIDEO)

Košarka -

Snimak je zapravo nastao u maju 2021. godine, kada su se u centru skandala nasle poznate američke košarkašice Kortni Vilijams i Kristal Bredford.

Na njemu se vide Vilijams i Bredford kako učestvuju u brutalnoj tuči sa neimenovanim ženama okupljenim oko jednog kamiona brze hrane.

Pored njih, prisutna je bila Kalani Braun, koja je pokušala da smiri situaciju.

Video-zapis tuče prvobitno je objavila Vilijams, ali je, nakon izuzetno burne reakcije javnosti, on obrisan. Ali uprkos tome, korisnici društvenih mreža su isekli deo koji od tog momenta kruži Tviterom.

Šta je prethodilo sukobu nije poznato, mada je prethodno Vilijams pokušala da opravda postupak objavivši da nisu one započele incident.

Ubrzo, Vilijams je objavila izvinjenje:

„Želim da se izvinim zbog videa koji sam objavila. Ne želim da predstavim sebe ili sopstvenu organizaciju na iole negativan način. Učim svakodnevno, tako da pitam za milost dok rastem. Još jednom, izvinjavam se svima koje je ovo dotaklo, i smatram da je bolje da nastavim dalje", napisala je ona na Tviteru.

Potom se oglasila i ekipa Atlanta Drim, za koju Vilijams i Bredford igraju:

„Ovakvo ponašanje je nedopustivo, i ne podudara se sa našim vrednostima kao organizacije. Mi ovo shvatamo veoma ozbiljno, i radimo sa ligom kako bismo sakupili dodatne informacije i doneli odluku o daljim koracima", navedeno je u saopštenju koje je Atlanta prosledila ESPN-u.

Ipak, njihovo izvinjenje im ništa nije pomoglo s obzirom na to da su čelnici ovog kluba, prema informacijama koje su preneli američki mediji, doneli odluku da otpuste ove dve košarkašice, dok je status Braunove, koja je član turskog Hatajspora zasad nepoznat.

Dobro se Zvezda borila u prvom kolu Evrolige protiv Fenerbahčea u Istanbulu, ali je izgubila, a večeras (20.05) čeka je još jedno teško gostovanje u Tel Avivu. Kvota na Makabi je 1,30, a na pobedu crveno-belih 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Makabi - Zvezda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track