ZVEZDA NIJE NEKA EKIPA! Plejmejker Žalgirisa o porazu u Beogradu: Ne razumemo trenera Zdovca
Foto: Starsport©

bez pardona

ZVEZDA NIJE NEKA EKIPA! Plejmejker Žalgirisa o porazu u Beogradu: Ne razumemo trenera Zdovca

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Žalgiris u 3. kolu Evrolige rezultatom 73:61. a povratnik u redove litvanskog tima Mantas Kalnijetis, pričao je za tamošnje medije o stanju u ekipi, ali i Zvezdi, za koju je rekao da nije neki tim.

„Trener još ne zna naše kombinacije, praktično smo pre gostovanja u Beogradu odradili pola treninga. Niti on poznaje nas, niti mi njega. Slabo smo se razumeli, nedostajala nam je bolja komunikacija, otuda je organizacija igre bila loša“, istakao je Kalnijetis.

Meč je završio sa samo dva poena za 18 minuta na parketu Beogradske arene, ali je imao velike zamerke na ekipno izdanje.

„Nije mi se svidelo kako smo trčali, kao da smo bili u trećoj brzini. Činilo mi se da smo imali dosta situacija za postizanje lakih poena, pre nego što se odbrana protivnika organizuje. Umesto toga, napadi su nam bili usporeni, nismo čak imali vremena da se pregrupišemo. To me je iznenadilo“.

O duelu sa crveno-belima još samo tri rečenice:

„Ružna utakmica. Bilo smo loši u napadu, znali smo da Zvezda nije neka ekipa, da nije dobra u napadu. Tužan poraz, utakmica se igra 40 minuta“, dodao je Mantas Kalnijetis.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track