00:12

PARTIZAN SA ŽELJKOM OBRADOVIĆEM KREĆE U POHOD NA EVROKUP: Crno-beli odradili trening u Hamburgu

Nemci prvi rival

PARTIZAN SA ŽELJKOM OBRADOVIĆEM KREĆE U POHOD NA EVROKUP: Crno-beli odradili trening u Hamburgu VIDEO

Košarka -

Košarkaši Partizana u utorak od 19.30 počinju borbu u Evrokupu.

Prvi rival čete Željka Obradovića u okviru grupe A je namački Hamburg, debitant u ovom takmičenju.

Beogradski tim je otputovao u Nemačku i u večernjim satima odradio trening u dvorani "Edel optiks", mestu odigravanja utakmice.

Trener crno-belih, Željko Obradović, je izjavio:

"Napravili smo dublju analizu i gledali snimke utakmica, jasno je da ćemo za protvnika da imamo tim koji igra izuzetno agresivnu košarku. Tim iz Hamburga čak i posle primljenog koša pokušava da trči i to je glavna odlika ove ekipe. Bez ikakve dileme moramo da svedemo njihov broj ubačenih poena iz tranzicije na minimum, da budemo svesni da je to tim koji igra izuzetno agresivnu odbranu svih 40 minuta sa presingom, na šta moramo biti spremni. Takođe moramo biti spremni da zaustavimo njihove najbitnije igrače koji dosta kreiraju, ali i pogađaju”, završio je Obradović.

Plejmejker Partizana, Dalas Mur, poručio je:

"Idemo utakmicu po utakmicu, fokusirani smo na sebe. Čeka nas Hamburg, ekipa koja igra dobru odbranu. Mi ćemo da se potrudimo da uradimo sve što trener od nas traži i pobedimo. Gledali smo dosta snimaka, sada znam više o njima, nego pre toga. Imaju dobru igru u tranziciji, moramo odbranom da odgovorimo na to", istakao je Mur.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track