OVAKVOG VASU JOŠ NISMO VIDELI: Micića jedva odvojili od trenera posle ŽESTOKE RASPRAVE, saigrači sprečili ozbiljan haos VIDEO
Foto: Screenshot/Twitter

prekid filma

OVAKVOG VASU JOŠ NISMO VIDELI: Micića jedva odvojili od trenera posle ŽESTOKE RASPRAVE, saigrači sprečili ozbiljan haos VIDEO

Košarka -

Srpski plejmejker, Vasilije Micić, našao se u centru pažnje tokom utakmice protiv Tofaša.

Efes je stigao do trijumfa u turskom prvenstvu rezultatom 107:94, a osim što je pružio fenomenalnu partiju, reprezentativac Srbije je ušao u žestok obračun sa trenerom protivničke ekipe.

Vasa Micić je meč završio sa 31 poenom uz četiri pogođene trojke iz osam pokušaja i tri od četiri pogođena šuta za dva poena, a uz to je podelio 10 asistencija.

Brutalno veče moglo je da prođe i bolje, da nije došlo do sukoba sa trenerom Tofaša, Hakanom Demirom, u završnici treće četvrtine.

Bek Efesa, Buboa je nakon duela sa protivničkim igračom izgubio ravnotežu, naleteo je na Demira koji je stajao pored terena i oborio ga na reklame.

To se nije dopalo treneru koji je očigledno očekivao da košarkaš može da ga izbegne, a njegova burna reackija izazvala je novu reakciju.

Micić je bio vidno uznemiren ponašanjem Demira, pa je imao šta da mu poruči, a deluje da je moglo da dođe i do ozbiljnijeg incidenta, čak i do fizičkog kontakta da igrači obe ekipe nisu razdvojili Srbina i Demira.

Na istom meču odličan je bio i Filip Petrušev, koji je za Efes postigao 17 poena i uhvatio pet skokova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track