NEMANJA BJELICA FASCINIRAN BORAVKOM U GOLDEN STEJTU: Nesebična smo ekipa, zabavno nam je i osećamo se dobro na terenu!
Foto: Profimedia

Uživa u NBA

NEMANJA BJELICA FASCINIRAN BORAVKOM U GOLDEN STEJTU: Nesebična smo ekipa, zabavno nam je i osećamo se dobro na terenu!

Košarka -

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica ističe da i te kako uživa u dresu Golden Stejta, koji na startu sezone u NBA ligi ima skor 7-1

Bjelica trenutno prosečno beleži 5,4 poena, 4,3 skoka i 1,6 asistencija, a u trijumfu nad Pelikansima (126:58) imao je 13 poena (5-7 iz igre za 18 min), 7 skokova i 3 asistencije.

- Veoma je lako igrati s ostatkom naše rezervne postave, sa Andreom (Igudalom), Otom (Porterom), Lijem… Kada imam neke minute sa Drejmondom (Grinom) i Stefom (Karijem), onda je još lakše. Zabavno je igrati ovako. Strucni štab želi da šutiramo, naročito mi rezerve, rekao je Bjelica, koji je protiv Pelikansa šutirao 3-5 za tri. Nekada mi se čini da smo toliko otvoreni, pa želimo da uradimo mnogo stvari - da šutnemo, da krenemo na prodor, da dodamo. Veoma smo nesebičan tim, zabavno je i svi se osećaju dobro na terenu.

Pre Golden Stejta, Bjelica je igrao za Kingse, Timbervulvse i kratko za Majami Hit, a u NBA je sakupio ukupno 392 utakmice.

- Bilo mi je zabavno prvih godina u Sakramentu. Ovo je drugačiji tim, a Golden Stejt je jedna od najboljih organizacija u ligi. U vrhu su poslednjih deset godina i ova ekipa je sjajna za svakoga. Za mene je lakše da čitam igru s ovakvim saigračima, zaključio je Bjelica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track