MILIČIĆ SE OGLASIO O JOKIĆU! NE DAJ BOŽE DA JOKIĆI DOHVATE MORISA, ONI SE NE ŠALE! Darko rekao šta misli o tuči, pomenuo i Novaka!
Foto: Printscreen

STAO UZ NIKOLU

MILIČIĆ SE OGLASIO O JOKIĆU! NE DAJ BOŽE DA JOKIĆI DOHVATE MORISA, ONI SE NE ŠALE! Darko rekao šta misli o tuči, pomenuo i Novaka!

Košarka -

Srpski košarkaš Nikola Jokić je protiv Majamija odigrao sjajan meč, imao tripl-dabl i doneo je Denveru pobedu, ali se o tome mnogo manje priča nego o tuči kada se zakačio sa Markifom Morisom.

Mnogi su se oglasili i dali podršku Nikoli. a sada se oglasio i Darko Miličić, kokji je rekao kako je u NBA sve šou i kako ne treba nasedati na priče da su NBA igrači nekakvi opasni momci. Pomenuo je da su braća Moris samo izgradila takvu reputaciju da bi bili u centru pažnje.

"NBA je šou. Možemo mi da pričamo šta god hoćemo, odakle dolazimo... Priča koja pokušava se servira kako su svi gangsteri, ne može da prođe ni kod male dece", rekao je Miličić za "Mozzart sport".

Nekadašnji drugi pik na NBA draftu dobro poznaje porodicu Jokić, a pogotovo braću MVP-a NBA lige Strahinju i Nemanju. U Americi se družio sa njima, a sada kaže da njih dvojica uvek misle ono što kažu.

"Ne daj Bože da ih Strahinja i Nemanja dohvate. Oni što kažu, tako i misle. Nema kalkulacija kod njih", dodao je on.

Poznato je da je Nemanja Jokić u Americi imao uspešnu MMA karijeru, a dok su sada samo gledali sa tribina, u prethodnim incidentima u kojima je bio njihov brat stariji Jokići su želeli da se umešaju.

Darko je pomenuo kako Jokić može da očekuje ovakve provokacije i česte kritike medija. Uporedio je njegovu situaciju sa Novakom Đokovićem i onime što najbolji teniser na svetu doživljava.

"Šta je Nikola drugo mogao da očekuje kada iz male zemlje koja nema ni 6.000.000 ljudi dolazi u Ameriku koja ih ima stotine miliona? Dolazi, dominira i košarkaški ih maltretira, postaje najbolji na svetu? Slično poput Novaka u tenisu... Naravno da ćeš nekim ljudima da smetaš i da ćeš im biti meta", zaključio je Miličić.

Kurir sport

Bonus video:

01:15

ĐUROVIĆ: Jokićev uspeh bih merio sa uspesima Novaka Đokovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track