VARNIČI U PARTIZANU! Zagorac zbog sukoba sa saigračem ostao bez kapitenske trake
Foto: Dragana Stjepanović

obradović presekao

VARNIČI U PARTIZANU! Zagorac zbog sukoba sa saigračem ostao bez kapitenske trake

Košarka -

Navijače Partizana iznenadila je odluka trenera crno-belih košarkaša Željka Obradovića da na utakmici sa Lijetkabelisom kapiten tima ne bude Rade Zagorac, koji je bio u sastavu, ali nije ulazio u igru, već da traku ponese Nemanja Dangubić.

Danas piše da košaraškom čaršijom kruže informacije da bi povod za ovakav Obradovićev potez mogao da se nađe u obračunu koji je Zagorac na treningu imao sa Rodionom Kurucom. Dešava se, mada ovo “kačenje“ jeste odjeknulo...

Postoje određene informacije prema kojima su se upravo Zagorac i Kuruc zakačili na treningu, da su varnice su bile takvog intenziteta da su mogle da proizvedu i tuču većih razmera“, piše Danas.

Protiv Lijetkabelisa ni Kuruc nije izlazio na parket, a kako se ni on nije snašao za ovih nekoliko meseci u Beogradu Danas piše da su i Letonac i Zagorac na ledu kod trenera Željka Obradovića.

"U svakom slučaju, obojica se nalaze u nezavidnoj poziciji i ne bi bilo iznenađenje da jedan od njih, u toku rekonstrukcije tima, postane višak i da mu se klub zahvali na saradnji", dodaje se.

Obradović je posle meča sa Litvancima nije mogao da kaže da li je odluka o proemeni kapitena trajna, a odgovor ćemo dobiti možda već u subotu, kada Partizan u okviru ABA lige čeka Budućnost.

Kurir sport

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track