SUSPENDOVAN LEBRON DŽEJMS: NBA izrekla KAZNE za aktere nezapamćene TUČE (VIDEO)
Foto: Profimedia

NBA

SUSPENDOVAN LEBRON DŽEJMS: NBA izrekla KAZNE za aktere nezapamćene TUČE (VIDEO)

Košarka -

NBA liga izrekla je kazne za Lebrona Džejmsa i Ajzeu Stjuarta.

Lebron Džejms je izazvao haos u Detroitu kada je prvo laktom, pa pesnicom udario u glavu centra Pistonsa Ajzeu Stjuarta.

Zbog tog udarca u lice, Lebron Džejms je dobio suspenziju i propustiće utakmicu Los Anđeles Lejkersa u Medison Skver Gardenu u noći između utorka i srede.

Ajzea Stjuart, s druge strane, dobio je osam šavova i suspenziju od dve utakmice, zbog pokušaja izazivanja tuče i nesporstkog ponašanja.

Lebron Džejms
foto: Printscreen

Povod za opšti haos na terenu nastao je u prvom minutu poslednje deonice igre kad je Džejms u duelu pod košem laktom udario u glavu rivala i tom prilikom ga toliko povredio da mu je celo lice bilo krvavo.

Tuču su u tim trenucima sprečili igrači oba tima, članovi stručnih štabova, kao i arbitri meča i učinilo se da će se utakmica uskoro nastaviti.

Međutim, Stjuart se tada sa svoje polovine zaleteo još jednom ka Lebronu rušeći pred sobom svakoga ko mu se našao na putu. U jednom trenutku ga je držalo čak desetoro ljudi, a ubrzo je moralo i da reaguje obezbeđenje koje ga je izvelo iz dvorane, dok je košarkaš Lejkersa stajao iza sudije i čekao da vidi ceo epilog.

Na kraju su obojica igrača zaradila isključenje, a meč je pripao ekipi iz Los Anđelesa koja je slavila 121:116.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track