Košarkaši Zvezde i Sloge odigrali meč za Tamaru

Košarkaši Zvezde i Sloge odigrali meč za Tamaru

Košarka -
Košarkaši Crvene zvezde su u Kraljevu pobedili Slogu, ali je opšti utisak da je u dvorani kraj Ibra ipak trijumfovala humanost

Petogodišnja devojčica Tamara Milićević boluje od malignog tumora na mozgu, a sav prihod sa humanitarnog meča Sloga – Crvena zvezda DIVA biće iskorišćen za njeno dalje lečenje.

Crveno-beli pobedili su rezultatom 86:61 (19:21, 26:17, 18:8, 23:14), a kraljevački prvoligaš odolevao je samo u prvih 20 minuta.

Trener Zvezde Milivoje Lazić značajno je odmarao Rakočevića i Brauna, a kvalitet crveno-belih do izražaja je došao u drugom poluvremenu kada je Zvezda imala i 30 poena prednosti. Poene za Crvenu zvezdu DIVA postigli su: Čović, Mitrović 12, Lazić 3, Rakočević 3, Simonović 16, Subotić 14, Radivojević 7, Milovanović 6, Nikolić 10, Cvetković 2, Savović 9, Braun 2, Đokić 2.

Zvezda se u lepom svetlu svetlu prikazala kraljevačkoj publici koja je aplauzima dočekala i ispratila obe ekipe. Crveno-beli su ovom utakmicom završili bazični deo priprema na Zlatiboru, a sa treninzima nastavljaju u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track