DOBRE VESTI ZA NAVIJAČE PARTIZANA! Smailagić se oporavio: Noga je super, spreman sam za sledeću utakmicu
Foto: @starsport

KONFERENCIJA

DOBRE VESTI ZA NAVIJAČE PARTIZANA! Smailagić se oporavio: Noga je super, spreman sam za sledeću utakmicu

Košarka -

Košarkaš Partizana Alen Smailagić rekao je danas da se oporavio od povrede koju je zaradio igrajući za reprezentaciju Srbije i da je spreman za utakmicu protiv Igokee.

"Noga je super, spreman sam za sledeću utakmicu", rekao je Smailagić za klupsku televiziju.

Smailagić je povredio skončni zglob na utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Letonije, zbog čega je propustio naredni meč protiv Belgije koju su izabranici Svetislava Pešića izgubili.

"Da nije bilo te povrede sigurno da bih išao u Belgiju da pomognem ekipi, ali desilo se to što se desilo. Sledeći put ćemo da probamo da ih dobijemo. Kad bude naredni prozor, pokazaćemo da smo mi Srbi i da smo najbolji", rekao je on.

Košarkaš Partizana je i posle povrede želeo da nastavi utakmicu protiv Letonije, ali ga je selektor povukao sa terena.

"Ne bih mogao mnogo da nastavim da igram, jer je bilo bolno. Ali, bilo je neizvesno i nisam želeo da ostavim ekipu na cedilu", rekao je Smailagić.

Košarkaši Partizana pripremaju se za utakmicu protiv Igokee, kojoj će gostovati u subotu u okviru desetog kola ABA lige.

Partizan, KK Partizan, Aleksa Avramović
foto: Starsport

"Spremamo se za Igokeu, imamo vremena da se pripremimo dobro i da odemo tamo da pokažemo šta smo naučili", rekao je Smailagić.

Za nacionalni tim je igrao i Aleksa Avramović, koji je danas naveo da je zadovoljan kako je Srbija odigrala utakmice protiv Letonije i Belgije.

"Mislim da smo odigrali dve dobre utakmice, sem tih poslednjih pet minuta protiv Belgije, kada smo prosuli svu prednost koju smo imali i izgubili utakmicu na baš glup način... Ali, generalno zadovoljan sam kakvi smo bili na obe utakmice", rekao je Avramović.

"Protiv Letonije smo pokazali karakter i vratili se iz velikog minusa. Protiv Belgije, kako su se ona svetla ugasila, tako se ugasila i naša igra. To nas je možda malo i poremetilo. Ali svakako smo morali da kvalitetom privedemo pametnije utakmicu kraju", dodao je on.

Avramović je naveo da su igrači umorni, ali da se nada da će u naredna dva dana "obnoviti energiju" i otići spremni u Laktaše.

"Znamo koji su njihovi ponajbolji igrači i karakteristike. Znamo da su protiv Zvezde ušli jako u meč, kontrolisali ga od početka do kraja. Moramo da budemo spremni da od samo početka zaigramo našu tvrdu odbranu, a da u napadu napravimo korak napred", rekao je Avramović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track