SPEKTAKL U PIONIRU, STIŽE MOĆNA BARSA! Radonjić: Da odgovorimo na njihovu agresivnost i borbenost
Foto: Starsport

EVROLIGA

SPEKTAKL U PIONIRU, STIŽE MOĆNA BARSA! Radonjić: Da odgovorimo na njihovu agresivnost i borbenost

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je danas da je važno da njegova ekipa odgovori na agresivnost i borbenost Barselone.

"Barselona je prva na tabeli i jedan od favorita za osvajanje trofeja. U odličnoj su formi, imaju puno iskustva i znamo da nas očekuje težak meč. Bitno je da pokušamo da odgovorimo na njihovu agresivnost i borbenost i zadržimo koncentraciju tokom čitavog meča", rekao je Radonjić, a preneo klupski sajt.

Radonjić je dodao i da je problem što još uvek ne zna na koji sastav će moći da računa.

"Neizvesno je u kom sastavu ćemo nastupiti, i to nam otežava poziciju pred ovu utakmicu, u kojoj želimo da damo sve što imamo u ovom trenutku uz veliku podršku naših navijača koje pozivam da nas podrže sutra" rekao je trener crveno belih.

Branko Lazić
foto: www.kkcrvenazvezda.rs

Kapiten Zvezde Branko Lazić izjavio je da je meč protiv Barselone jedan od najvećih izazova za njegovu ekipu u dosadašnjem delu sezone.

"Očekuje nas jedan od najvećih izazova u dosadašnjem toku sezone, Barselona ekipa popunjena bukvalno na svim pozicijama. Preti opasnost od svih, izuzetna napadačka ekipa, ali uvek je akcenat na organizatorima, uslovno rečeno malo veću pažnju ćemo obratiti na taj deo, ali bukvalno svi prete. Bitan je početak utakmice, dobra odbrana, komunikacija...", rekao je Lazić.

Crvena zvezda će sutra od 19.00 dočekati Barselonu, u 15. kolu Evrolige.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track