TRENER I KOŠARKAŠ ZENITA ODUŠEVLJENI NAVIJAČIMA ZVEZDE: Ovo još nigde nisu videli, "delije" su neverovatne! VIDEO
Foto: Starsport

evroliga

TRENER I KOŠARKAŠ ZENITA ODUŠEVLJENI NAVIJAČIMA ZVEZDE: Ovo još nigde nisu videli, "delije" su neverovatne! VIDEO

Košarka -

Ćavi Paskval i Ponitka odali prizanje pristalicama crveno-belih zbog izuzetne podrške svom tim tokom cele utakmice i produžetaka

Košarkaši Zenita ostvarili su pobedu u krcatom Pioniru protiv Crvene zvezde u dramatičnom meču, koji je rešen posle produžetka sa 80:76.

Nosili su navijači Zvezde svoje igrače tokom čitavog meča, ali na kraju ni to nije bilo dovoljno za trijumf, koji je Zvezda propustila u regularnom delu, jer je imala dva napada za pobedu.

Crvena zvezda, Zenit, navijači
foto: Printskrin

Posle meča su i trener gostiju Ćavi Paskval, kao i bek Matijuš Ponitka nahvalili atmosferu iz Pionira istakavši da je to nešto jedinstveno u Evroligi.

- Fantastična utakmica, svaka čast navijačima, nama ovo nedostaje u svim dvoranama u Evroligi, nadam se da bismo mogli da osetimo više ovakvih utakmica i atmosfera. Zvezda je igrala sjajno, borili su se jako, srećni smo što smo pobedili, nadam se da su naše porodice bile ispred TV ekrana, sutra je Nova godina, nadam se da ćemo i u novoj godini igrati dobro i biti u dobrom raspoloženju - rekao je Ponitka.

Slično misli i Ćavi Paskval

- Bila je sjajna utakmica za sve navijače, oba tima su mogla da pobede, česstitam Zvezdi, borba za loptu, odbrana za odbranu, fantastična atmosfera, igrati ovde je nešto neverovatno, sa ovim navijačima možete sve da pobedite - rekao je trener Zenita.

00:23

Ponovo se nije cula himna Evrolige od prepunog Pionira

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track