NIJE SMEO DA PREĐE U ZVEZDU! Šok ispovest Vujoševića: Čović i Ražnatović radili Partizanu o glavi, znali smo za sastanke u Valjevu
Foto: Starsport

otkrio istinu

NIJE SMEO DA PREĐE U ZVEZDU! Šok ispovest Vujoševića: Čović i Ražnatović radili Partizanu o glavi, znali smo za sastanke u Valjevu

Košarka -

Prilikom gostovanja jednom podkastu, Duško Vujošević se prisetio perioda dok je trenirao Partizan.

Jedna od tema razgovora bila je situacija sa Đorđem Gagićem i njegovim transferom iz Partizana i Crvene zvezde koji se sticajem okolnosti nije dogodio.

- Gagić je napustio Partizan vođen interesima Crvene zvezde, a da toga nije bio svestan. Otac od njegove tadašnje supruge radio je u valjevskoj košarci, pa je i on uz mnoge trenere učestvovao u raznim konsulaticijama. Crvena zvezda je na kraju zvala Gagića znajući da ne sme da prihvati tu ponudu - rekao je Duško Vujošević u podkastu "Partizan histerikal".

Đorđe Gagić
Đorđe Gagićfoto: Saša Pavlić

Priseća se čuveni trener i situacije koja je nastala u njegovog ekipi nakon odlaska Gagića.

- Malo ga je taj poziv dražio. Imali smo mi informacije o nekim sastancima u Valjevu gde je i prvi čovek Crvene zvezde učestvovao i govorio mu o ponudama koje po završetku sezone više nisu postojale od strane crveno-belih. Đorđe zbog navijača Partizana nije smeo da prihvati njihovu ponudu. Odlaskom Gagića Partizan je ostao na jednom centru, pa smo morali da dovedemo Đumića.

Međutim, to nije bio kraj opstrkucija, ističe tadašnji trener crno-belih.

- Tokom te sezone Aleks Marić je pokazivao interesovanje da se vrati u Partizan, ali taj transfer je onemogućen preko Miška Ražnatovića takođe u interesu Zvezde - zaključio je Vujošević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track