SPEKTAKULARNA PARTIJA TREJ JANGA - ODIGRAO MEČ KARIJERE: Atlanta izgubila od Portlanda, Bogdan u kovid protokolu (VIDEO)
Foto: AP

NBA

SPEKTAKULARNA PARTIJA TREJ JANGA - ODIGRAO MEČ KARIJERE: Atlanta izgubila od Portlanda, Bogdan u kovid protokolu (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Portlanda pobedili su Atlantu sa 136:131 i prekinuli niz od četiri poraza.

Anferni Simons predvodio je pobednički tim sa 43 poena i sedam asistencija, a Norman Pauel dodao je 26 poena, uz šest skokova, četiri asistencije i četiri ukradene lopte. Jusuf Nurkić u pobedi je učestovovao sa 21 poenom, 12 skokova i pet asistencija.

U ekipi Atlante najbolji je bio Trej Jang sa 56 poena, 14 asistencija i četiri skoka. On je iz igre šutirao 17/26, za tri poena 7/12, a ubacio je i svih 15 slobodnih bacanja.

Jang je postao prvi igrač sa više od 50 poena i 14 asistencija u utakmici, otkako je to pošlo za rukom Džejmsu Hardenu 31. decembra 2016. godine kada je igrao za Hjuston.

Trener Nejt Mekmilan nije predvodio Atlantu zbog korona virusa, u ekipu su se vratila šestorica igrača, ali petorica su i dalje odsutna zbog infekcije, među kojima i srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović.

U jednom trenutku tokom sezone Atlanta je bila bez 12 igrača.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track