CIRKUS! Varao Kloi Kardašijan, napravio dete drugoj, nije hteo da čuje za sina, a sada se raduje što je on njegov otac (FOTO)
Foto: Profimedia/Instagram

NBA LIGA

CIRKUS! Varao Kloi Kardašijan, napravio dete drugoj, nije hteo da čuje za sina, a sada se raduje što je on njegov otac (FOTO)

Košarka -

NBA zvezda Tristan Tompson (30) odlučio je da prizna da je otac dečaka kojeg je dobio s Marali Nikols.

Ona je imala je ulogu ličnog trenera košarkašu Sakramento Kingsa i na kraju su završili u krevetu. Nikols je potom ostala trudna, a Tompson nije želeo da ćuje ni za nju niti za dete.

Smatrao je da ona želi samo novac od njega. Nudio joj je 75.000 dolara za 'tišinu', a poruke koje je poslao nedavno su se pojavile u javnosti

"Ako misliš da će ti dete doneti novac, grešiš. Svesna si da ću u penziju nakon ove sezone. Po zakonu države Teksas neko ko je nezaposlen mesečno može da izdvaja samo nekoliko stotina dolara za alimentaciju. Zato ti je bolje da uzmeš ovih 75.000 dolara koje ti nudim jer inače nećeš dobiti ni blizu toliko novca od čoveka koji je nezaposlen. Sve što ćeš imati je dete s ocem koji ne želi da ima išta s tim detetom i koji će plaćati nekoliko stotina dolara mesečno", napisao je Tompson u poruci.

Ipak, nakon što je test očinstva pokazao kako je on otac dečaka, Tompson se javno izvinio Marali Nikols.

"Test očinstva je otkrio kako sam ja otac deteta s Marali Nikols. Prihvatam punu odgovornost za svoje ponašanje. Sada kada je test očinstva pokazao da sam otac, radujem se podizanju našeg sina. Izvinjavam se svima koje sam povredio javno i privatno", napisao je Tristan.

On se zatim zvinio svojoj nekadašnjoj ženi Kloi Kardašijan, koju je varao na svakom koraku, a jedna od prevara je donela i dete s Marali.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track