MALO LEVO, MALO DESNO I KRALJ SE POGUBI SKROZ! Lebron Džejms NIJE ZNAO GDE SE NALAZI kada ga je Dončić uhvatio u mašinu (VIDEO)
Foto: EPA

lukina magija

MALO LEVO, MALO DESNO I KRALJ SE POGUBI SKROZ! Lebron Džejms NIJE ZNAO GDE SE NALAZI kada ga je Dončić uhvatio u mašinu (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Dalasa pobedili su na gostovanju Los Anđeles Lejkerse rezultatom 109:104, najviše zahvaljujući Luki Dončiću koji je u ključnim trenucima pravio velike probleme Lebronu Džejmsu.

Slovenac je utakmicu završio sa 25 poena, osam skokova i pet asistencija, a u najvažnijim trenucima je, kao što je to obično slučaj, preuzeo odgovornost.

Dončić je u četrvtoj četvrtini, onda kada se lomila utakmica, lako izlazio na kraj sa Džejmsom koji nije mogao da isrpati driblinge 15 godina mlađeg kolege.

Međutim, najatraktivniji potez na utakmici dogodio se u prvom poluvremenu kada je bivši košarkaš Real Madrida imao možda i najbolje zakucavanje u karijeri.

Dončić je "ulovio" promašaj Dinvidija koji je šutirao za tri poena iz ugla, zaleteo se i zakucao preko Dvajta Hauarda, snažnog centra Lejkersa.

Maveriksi su ostvarili osmu pobedu u poslednjih 10 utakmica dok su Lejkersi izgubili treći meč zaredom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track