DIGAO GLAS PROTIV NATO ZASTAVE, PA NESTAO SA TVITERA! Nedović objasnio šta se dogodilo: Pisao sam činjenice, sada MIRNO SPAVAM
Foto: Printscreen/Twitter, EPA/PETE ANDREOU

REŠIO MISTERIJU

DIGAO GLAS PROTIV NATO ZASTAVE, PA NESTAO SA TVITERA! Nedović objasnio šta se dogodilo: Pisao sam činjenice, sada MIRNO SPAVAM

Košarka -

Srpski košarkaš Nemanja Nedović objasnio je zašto ga više nema na društvenoj mreži Tviter.

Košarkaš Panatinaikosa je žestoko branio Srbiju i Zvezdu nakon nemilih scena u Kaunasu, pa su mnogi pomislili da su zbog toga rešili da ga ućutkaju.

Naime, njegov Tviter nalog misteriozno je nestao nakon žestokih kritika zbog isticanja zastave NATO pakta na utakmici Žalgiris - Crvena zvezda. Nedović je odmah poručio Evroligi da takvim stvarima nije mesto na košarkaškom terenu i njegova objava izazvala je brojne reakcije.

Nemanja Nedović
foto: Printscreen

Spekulisalo se da mu je zbog kritika ugašen profil, ali to nije istina. Nemanja je sam odlučio da deaktivira svoj nalog kako bi se fokusirao isključivo na košarku.

"S obzirom da se digla velika prašina oko mog profila došao sam da kažem da sam ga sam deaktirivrao. Nije bilo razloga da bilo ko drugi to uradi jer sam pisao samo činjenice", poručio je Nedović.

Srpski as je odlučio da se neko vreme ne vraća na Tviter.

"Savetujem svima da provode manje vremena na društvenim mrežama jer sam sinoć spavao osam sati i 28 minuta i osećam se sjajno. Ponovo ću deaktivirati profil, tako da doviđenja", dodao je as Panatinaikosa.

Panatinaikos je u sredu doživeo poraz od Albe u 19. kolu Evrolige, uprkos maestralnoj partiji srpskog košarkaša (87:78). Nedović je bio najefikasniji na tom meču sa 27 postignutih poena.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track