DEJAN RADONJIĆ: Daćemo sve od sebe da ispariramo Efesu
Foto: Starsport

Poslednji meč u Evroligi

DEJAN RADONJIĆ: Daćemo sve od sebe da ispariramo Efesu

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je danas da će njegova ekipa "dati sve od sebe" da isparira Efesu.Zvezda će sutra u Beogradu dočekati Efes u poslednjem 34. kolu Evrolige.

"Igramo protiv aktuelnog prvaka Evrope, koji može i da odbrani titulu. Jasno je da se radi o veoma kvalitetnoj ekipi. Daćemo sve od sebe da ispariramo Efesu i meč završimo zadovoljni. Motivacija neće nedostajati i pored toga što smo izgubili šanse za plej-of", izjavio je Radonjić, a preneo klupski sajt.

Trener crveno-belih je rekao da će sutra znati da li će moći da računa na Ostina Holinsa, dok su "Majk Cirbes i Branko Lazić i dalje u procesu oporavka".

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić rekao je da njegov tim želi da poslednji evroligaški meč odigra na "pravi način".

"Želimo da odigramo dobru utakmicu i oprostimo se od Evrolige na pravi način. Pokazali smo u Istanbulu da možemo da igramo sa njima. Daćemo sve od sebe da dodjemo do pobede. Nije nemoguće", izjavio je Dobrić.

Efes trenutno ima skor 16/11 i bori se za peto mesto na tabeli, dok su crveno-beli nakon poraza u Minhenu ostali bez šanse da se bore u plej-of Evrolige.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track