HIT PRIČA! UŠAO U IGRU I UZEO BOGATSTVO: Za osam sekundi zaradio je toliko da može da kupi stan u Beogradu na vodi!
Foto: Profimedia

bizarno

HIT PRIČA! UŠAO U IGRU I UZEO BOGATSTVO: Za osam sekundi zaradio je toliko da može da kupi stan u Beogradu na vodi!

Košarka -

Košarkaš Milvoki Baksa Džru Holidej (31) samo osam sekundi proveo je na parketu protiv Klivlenda, u poslednjem meču regularnog dela sezone, i to je bilo dovoljno da dobije neverovatan bonus od 306.000 dolara.

Holidej je imao klauzulu u ugovoru da će dobiti bonus od 306 hiljada američkih novčanica ako u regularnom delu upiše 67 utakmica. Bilo mu je potrebno da odigra barem sekundu u duelu sa Kavsima i trener mu je pomogao da dobije zagarantovani bonus.

Počeo je kao starter, odmah napravio faul i upisao se u statistiku. Na terenu je proveo osam sekundi, a na njegov bankovni račun slila se suma koja bi mu npr. bila sasvim dovoljna da pazari jedan lep stančić u Beogradu na vodi...

Holidej od 2009. godine nastupa u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Igrao je za Filadelfiju, Nju Orleanse i Bakse, za koje nastupa od 2020. godinine. Ove sezone prosečno je beležio 18,6 poena, 6 asistencija i pet skokova po meču.

Kurir sport

Bonus video:

08:00

DOBILA BAKŠIŠ 40.000 EVRA Vesna Zmijanac otkrila NAJSKULJU PESMU: Novac su mi delili u paketima od 500 EVRA, BILA SAM PUNA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track