EKSKLUZIVNO! HRVATSKI CENTAR IZ LA KLIPERSA ZA KURIR: Da znam kako je čuvati Jokića život bi mi bio mnogo lakši! (VIDEO)
Foto: EPA

PRIZNANJE U BEOGRADU

EKSKLUZIVNO! HRVATSKI CENTAR IZ LA KLIPERSA ZA KURIR: Da znam kako je čuvati Jokića život bi mi bio mnogo lakši! (VIDEO)

Košarka -

Hrvatski košarkaški as i centar Los Anđeles Klipersa Ivica Zubac (25), jedan je od specijalnih gostiju u Beogradu na završnici Evrolige.

Zubac je u petak popodne privukao veliku pažnju na Adidas štandu u Fan zoni Evrolige, kod spomenika Stefanu Nemanji na Savskom trgu.

Kurir je imao priliku da među prvima postavi pitanja Zupcu, a posebno nas je zanimalo kako je čuvati drugu godinu zaredom MVP igrača NBA lige, srpskog superstara Nikolu Jokića.

- Joooj! Da znam kako ga je čuvati život bi mi bio mnogo lakši! Jokić je više nego zasluženo ponovo MVP NBA lige! Sam je gurao Denver Nagetse i najzaslužniji je što su se plasirali u plej-of, od koga bi bili sigurno daleko da nije bilo Jokića. On je jednostavno fantastičan igrač - rekao je ekskluzivno za Kurir Ivica Zubac, koji je pre Los Anđeles Klipersa igrao u istom gradu i za čuvene Lejkerse.

1 / 6 Foto: Beni Gaši

Kurir sport/ L. Delić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track