INTERNET GORI! NAVIJAČI PARTIZANA BESNI: Sudije su nas krale u korist Zvezde! Ovo su 4 situacije koje grobari ističu VIDEO
Foto: @starsport

Velike tenzije prate večiti derbi

INTERNET GORI! NAVIJAČI PARTIZANA BESNI: Sudije su nas krale u korist Zvezde! Ovo su 4 situacije koje grobari ističu VIDEO

Košarka -

Burna je bila druga utakmica finalne serije ABA lige.

Crvena zvezda je slavila rezultatom 85:81 i povela sa 2:0.

Dan posle utakmice navijači Partizana ističu u prvi plan sudijsku trojku Ilija Belošević, Igor Dragojević i Mario Majkić, i izdvajaju najmanje četiri situacije zbog kojih smatraju da su arbitri krali u korist Zvezde.

Prvi detalj koji ističu navijači Partizana je koš Luke Mitrovića za 74:71. Tada je i trener Partizana Željko Obradović pokazivao da su u pitanju koraci, ali se sudijska pištaljka nije čula.

Luka Mitrović je bio u glavnoj ulozi i u drugoj situaciji. Zvezdi je ostalo 0.6 sekundi da izvede loptu ispod koša. Luka Mitrović je primio loptu i iz okreta poentirao. Sporno je što zapisnički sto nije pustio vreme da teče po prijemu lopte, a sudije se nisu oglasile.

Dva detalja su iz finiša meča i tiču se faulova. U prvoj situaciji pri rezultatu 80:74 navijači Partizana smatraju da je Panter fauliran od strane Holinsa. Uporedili su tu situaciju i sa onom iz prvog dela, kada je Panteru dosuđen faul u sličnoj situaciji.

Druga je 57 sekundi pre kraja meča. Volters se zaleteo i s leđa udario Ledeja, što sudije nisu sankcionisale. Mur je promašio trojku pri rezultatu 80:75, a da su sudije dosudile faul crno-beli bi imali dva slobodna bacanja.

Zvezda ima veliku prednost u finalnoj seriji, ali naredni meč se igra pred Partizanovom publikom u sredu. U slučaju trijumfa Partizana sledi četvrti meč, takođe pred grobarima, u suprotnom Zvezda će proslaviti novu titulu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track