POZNATO KO SUDI MAJSTORICU: ABA liga delegirala sudije za odlučujući meč Zvezde i Partizana!
Foto: Starsport

meč odluke

POZNATO KO SUDI MAJSTORICU: ABA liga delegirala sudije za odlučujući meč Zvezde i Partizana!

Košarka -

Sve oči će biti uprte u njih...

ABA liga odredila je imena arbitara koji će deliti pravdu na petoj utakmici finalne serije između Crvene zvezde i Partizana.

Crvena zvezda u ponedeljak (20.00) dočekuje Partizan u meču koji će odrediti šampiona regionalne lige, a odlučeno je da će pravdu na tom meču deliti Saša Pukl, Tomislav Hordov i Miloš Koljenšić.

Novi okršaj košarkaša naša dva najveća tima donosi ogroman ulog, pored titule ABA lige pobednik će sigurno naredne sezone igrati u Evroligi, pa je jasno zašto je pritisak na sudije ogroman.

Pomenuta sudijska trojka je veoma iskusna kako u ABA ligi tako i u Evroligi, a do sada je u ovoj finalnoj seriji sudio samo Pukl.

Podsetimo, Zvezda je iskoristila prednost domaćeg terena i povela sa 2:0 u seriji, međutim, Partizan je pred svojim navijačima uspeo da se vrati i izbori majstoricu. Treći meč obeležili su žestoki incidenti u Pioniru. Navijači su ubacivali razne predmete na teren, pa je sudijska trojka (Matej Boltauzer, Uroš Nikolić i Milan Nedović) odlučila da prekine meč i povuče se u svlačionicu. Utakmica je nastavljena nakon prekida koji je trajao više od pola sata.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track