ZVEZDA POČINJE ODBRANU TITULE Radonjić pred Megu: Da nakon velikog umora odigramo meč u najboljem ritmu
Foto: Starsport

kls

ZVEZDA POČINJE ODBRANU TITULE Radonjić pred Megu: Da nakon velikog umora odigramo meč u najboljem ritmu

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da će njegova ekipa, posle velike potrošnje u finalu ABA lige, pokušati da odigra najbolje što može prvi meč polufinala domaćeg šampionata protiv Mege.

"Nakon ogromne potrošnje i velikih napora nastavljamo takmičenje. Očekuje nas mlada talentovana ekipa Mege i pokušaćemo u ovakvom stanju da odigramo najbolje što možemo", rekao je Radonjić, prenosi klub.

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju sutra ekipu Mega, u prvoj utakmici polufinala domaće lige.

Posle osvojene titule u ABA ligi, crveno-beli su danas počeli pripreme za duele protiv Mege.

"Odigrali smo 71. utakmicu u sezoni do sada, imali smo veliku potrošnju u finalu ABA lige, ali smo je završili titulom i ostvarili najvažniji cilj", rekao je košarkaš Zvezde Ognjen Kuzmić.

"Ostaje još jedno takmičenje. Igramo protiv ekipe Mege, dobro se poznajemo, ambiciozna i talentovana ekipa i trudićemo se da odigramo ovaj meč nakon velikog umora iz finala u najboljem mogućem ritmu", dodao je on.

Prva utakmica polufinala Superlige Srbije, koje se igra na dve pobede, na programu je sutra od 20.00 u hali "Aleksandar Nikolić".

Drugi meč je u nedelju od 12.00 u dvorani "Mega Factory", dok će se eventualna treća utakmica igrati u utorak u hali "Aleksandar Nikolić".

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track