OTKRIVAMO! EVO ZBOG ČEGA JE PARTIZAN ODUSTAO OD SRPSKE LIGE: Crno-beli u problemu, ne smeju da rizikuju OVO!
Foto: Starsport©

LOGIČNO

OTKRIVAMO! EVO ZBOG ČEGA JE PARTIZAN ODUSTAO OD SRPSKE LIGE: Crno-beli u problemu, ne smeju da rizikuju OVO!

Košarka -

Odluka košarkaškog kluba Partizan da ne igra plej-of domaće lige šokirala je sve ljubitelje ovog sporta u Srbiji, ali i u Evropi!

Prvi put u istoriji crno-beli neće igrati takmičenje koje su osvajali čak 21 put. Onda je došao taj 9. jun 2022, kada je klub doneo odluku koja će ući u anale kao potez koji se kosi sa istorijom i renomeom Partizana.

derbi, Hala Pionir, navijači, Navijači Partizana
foto: Starsport

Kao jedan od glavnih razloga što su već sada proglasili kraj sezone iz Humske navode kako ne žele da budu deo huliganskih pirova neodgovornih pojedinaca sa obe strane. U stvari, radi se o tome da bi specijalna pozivnica Evrolige, koja je već "u džepu" Partizana u poslednjem trenutku mogla da isklizne, ako ponovo bude nereda kao u finalnoj seriji ABA lige.

Crvena Zvezda
foto: Starsportphoto

Ovakav scenario sigurno se ne bi dopao čelnicima elitnog takmičenjima, koji bi tako lako mogli da promene odluku i pozivnicu pošalju na drugu adresu. Dakle - Evroliga drži žuti karton, a spreman je i crveni.

Crno-beli su ispustili dve šanse da se plasiraju u najkvalitetnije evropsko takmičenje, najpre debaklom u Evrokupu, a potom i porazom u majstorici finala ABA lige. Za klub bi bilo preskupo da uprska stvar i treći put.

Kurir sport

Bonus video:

01:00

Crno-beli ubedljivo savladali Krku u Novom mestu, Koprivica pogurao parni valjak!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track