JOVANOVIĆ NAKON DEBAKLA: Ne mogu da bude zadovoljan utakmicom
Foto: Mega Mozzart/Ivica Veselinov

kls

JOVANOVIĆ NAKON DEBAKLA: Ne mogu da bude zadovoljan utakmicom

Košarka -

Košarkaši Mega Mozzarta su okviru prve utakmice polufinala plej-ofa Superlige 114:78 (33:15, 25:24, 31:17, 25:22).

Izabranici trenera Vladimira Jovanovića su uspevali u prvom poluvremenu do finiša da budu u igri, ali je Zvezda serijom trojki (ukupno 22) prelomila utakmicu u hali Aleksandar Nikolić i došla do ubedljive pobede.

Druga utakmica na programu je već u nedelju 12. juna od 12 časova u hali Mega Factory a eventualna majstorica u utorak 14. juna u hali Aleksandar Nikolić.

Ulaznica za utakmicu u hali Mega Factory više nema pošto su zbog ograničenog kapaciteta hale, iste u ograničenom broju podeljenje prijateljima i sponzorima kluba, te ulaz u halu bez karte neće biti moguć.

Crvena zvezda, Mega, KK Crvena zvezda
foto: Starsport

Na pres konferenciji posle utakmice trener Mege Vladimir Jovanović je istakao se nadao da ne može da bude zadovoljan utakmicom:

Bez obzira što je u najavi utakmice u medijima moglo da se pročita da će Zvezda biti umorna posle zaista iscrpljujuće finalne serije ABA lige, znao sam da sastav crveno-belih ne čini samo tih 12 igrača, već da je njihov roster dosta duži što je pokazala i ova utakmica. Igrači koji su u duelima sa Partizanom bili pored terena, ovog puta su dobili šansu i znatno značajniju ulogu. Kao što je Cerovina rekao, mi smo se spremali da odgovorimo na njihovu kontakt igru iako smo znali da je to jako teško, pogotovo u dugačkom vremenskom intervalu. Nadao sam se da će period u kome mi možemo da im u tome pariramo biti daleko duži. Zvezda je pre svega izvrsnim šutem za tri poena ušla u dobro raspoloženje i posle ih je bilo jako teško braniti. Ne mogu da budem zadovoljan utakmicom. Uvertiru za ovo polufinale u domaćoj ligi smo dobro iskoristili da ionako mlad ti još dodatno podmladimo i tu možda nismo izgledali loše, ali je ovaj duel sa Zvezdom očigledno previše za nas, izjavio je Jovanović.

Kapiten Mege Luka Cerovina je istakao da se nada da će njegova ekipa odigrati bolje za dva dana:

Mislim da smo ušli mekano u utakmicu. Nismo ispoštovali ono što smo se dogovarali, a dogovor je bio da probamo da odigramo veoma čvrsto. U dve četvrtine čak nismo izašli iz bonusa. Oni su pogodili dosta trojki, jednostavno nismo mogli da im pariramo i zato je i bila ovolika razlika. Za dva dana očekuje nas revanš meč na našem terenu, nadam se da ćemo odigrati bolje i pokušaćemo da pobedimo,izjavio je Cerovina.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track