MEGA DOČEKUJE ŠAMPIONA Jovanović: Da na svaki kontakt Zvezde odgovorimo istom merom
Foto: Starsport

KLS

MEGA DOČEKUJE ŠAMPIONA Jovanović: Da na svaki kontakt Zvezde odgovorimo istom merom

Košarka -

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da će njegovi igrači u drugoj utakmici polufinala Superlige Srbije protiv Crvene zvezde morati da se potrude daleko više u odnosu na prvi meč.

"Što se tiče utakmice u nedelju, mi imamo motiva da izgledamo bolje na terenu. Pretiti Zvezdi u ovom trenutku stvarno ne bi bilo pametno", rekao je Jovanović, prenosi klub.

"Na prvom narednom treningu ću ove moje mlade momke pokušati da ubedim da odigramo kvalitetnije, a kvalitetnije ne može da se odigra sa Zvezdom dok na svaki njihov kontakt ne odgovorimo istom merom. To nije nimalo lako jer onog trenutka kad se povučeš milimetar, tog trenutka je kraj, i utakmica je praktično završena", dodao je on.

Košarkaši Mege dočekuju sutra ekipu Crvene zvezde, u drugom meču polufinala plej-ofa domaćeg šampionata.

Crveno-beli vode sa 1:0 pošto su u prvom meču slavili sa 114:78.

"Moramo da nadjemo motiva da pokušamo da igramo bolje i ja se nadam da će tog motiva biti s obzirom na našu mladost", istakao je Jovanović.

"Zvezda je u prvom meču došla suviše lako do pobede. Jesu oni dosta kvalitetniji od nas, ali našim mladim igračima to neiskustvo ne sme da bude alibi i zato će u revanšu morati mnogo više da se potrude", dodao je trener Mege.

Plejmejker Mege Aleksa Uskoković je naveo da će njegova ekipa pokušati da popravi neke stvari koliko je to moguće za jedan dan.

"Imamo priliku da u nedelju popravimo utisak. Zvezda je bila mnogo agresivnija u prvom susretu i nestvarno je šutirala za tri poena. Probaćemo da se odmorimo i popravimo neke stvari koliko je to moguće za jedan dan i da pokušamo da iskoristimo domaći teren", rekao je Uskoković.

Druga utakmica polufinala plej-ofa Superlige izmedju Mege i Crvene zvezde igra se sutra od 12.00 u hali "Mega Factory" u Beogradu.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track