TRENER ZVEZDE OBEĆAVA DA ĆE DATI SVOJ MAKSIMUM! Jovanović: Želimo da oformimo tim koji svakome može da izađe na crtu!
Foto: KK Crvena zvezda

velike ambicije

TRENER ZVEZDE OBEĆAVA DA ĆE DATI SVOJ MAKSIMUM! Jovanović: Želimo da oformimo tim koji svakome može da izađe na crtu!

Košarka -

Novi trener košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović rekao je da je siguran da crveno-beli mogu da ostvare ambicije u narednoj sezoni, ali je istakao da iza tih ambicija mora da stoji i veliki rad.

- Sugurno je veliki izazov predamnom, samim tim i obaveza koju nosi mesto trenera Crvene zvezde. Potpuno sam svestan šta se očekuje od Crvene zvezde, i kada sam prihvatio ovaj poziv, prihvatio sam i da živim sa tim, ali i da dam svoj maksimum. Siguran sam da možemo da ostvarimo ambicije, ali iza toga mora da stoji veliki rad i posvećenost, a iz toga će svi to želimo i čvrsto verujem, doći i dobri rezultati - rekao je Jovanović

Nekadašnji trener FMP-a i Cibone i aktuelni selektor Srbije za igrače do 20 godina je prošle nedelje promovisan u novog trenera Zvezde. U prvoj izjavi na toj funkciji, Jovanović je rekao da je želja crveno-belih da budu konkurentni u sva četiri takmičenja u kojima će učestvovati.

- Želimo da oformimo tim koji je kadar 'da izadje na crtu' svakoj ekipi i da ide na pobedu. Sa moje strane, kao trener sigurno da želim da izvučem najbolje iz igrača. Hemija u tom timu će biti izuzetno važna jer je sve usko povezano. Iz dobre atmosfere stvara se pozitivna energija iz koje dolaze dobre igre - istakao je Vladimir Jovanović.

Jovanović sa reprezentacijom Srbije do 20 godina putuje u sredu u Gruziju na evropski šampionat, a krajem jula će se u potpunosti okrenuti obavezama u Crvenoj zvezdi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track