ZGODNA I USPEŠNA! TAMARA JE ODBOJKAŠICA, ŽIVELA JE U AMERICI: Ko je lepa Beograđanka koja je Raduljici rekla sudbonosno "DA"
Foto: Instagram

gospođa raduljica

ZGODNA I USPEŠNA! TAMARA JE ODBOJKAŠICA, ŽIVELA JE U AMERICI: Ko je lepa Beograđanka koja je Raduljici rekla sudbonosno "DA"

Košarka -

Košarkaš Miroslav Raduljica danas se oženio dugogodišnjom izabranicom Tamarom Ignjić.

Njih dvoje su se jedno drugom zakleli na večnu lljubav u manastiru Jovanje, a venčao ih je brat glumca Miloša Bikovića, iguman Mihailo.

Raduljica se inače trudio da svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti, pa do danas mnogi nisu ni znali kako izgleda njegova partnerka koja je izuzetno lepa, ali i uspešna.

Tamara Ignjić je odbojkašica i ima 29 godina.

Ona je studirala na univerzitetu u Njujorku gde je otišla nakon dobrih rezultata i odličnog uspeha u Prvoj ekonomskoj školi, ali i sportu. Ona je u Americi dobila stipendiju i tamo je provela četiri godine studirajući marketing i igrajući odbojku u Bruklinu.

Tamara Ignjić
foto: CEV

Podsetimo, intimnoj ceremoniji venčanja poznatog košarkaša prisustvuju samo najbliži, porodica i prijatelji, a nakon toga će biti održan ručak u manastiru.

Inace proslavljeni košarkaš često dolazi u manastir Jovanje nadomak Valjeva, pa i ne čudi što je baš njega odabrao za ceremoniju venčanja.

Mihailo Biković je Raduljici duhovnik, pa proslavljeni košarkaš često dolazi i spava u ovom manastiru, piše Blic.

Raduljica je ranije gostujući u emisiji “TV lica kao sav normalan svet”, govorio o veri.

"Vera je nešto iznutra. Jasno je da tetovaže i sve ostalo nije po veri, ali mislim da je najbitnije ono unutra. Kako se čovek ponaša i kako se odnosi prema drugima. Jer vera pomaže da budeš pre svega dobar sam sa sobom, a onda prema drugima. Možda sam i ja negde pokušavao ceo život da dokažem da je moguće i imati tetovaže i čitati knjige. Imati tetovaže i bradu i pomoći komšinici da ponese kese. Možda izgleda da su to nepomirljive stvari, a u stvari je sve prosto. Čovek bi trebalo da sluša samo svoje srce i da kroz veru ispolji sebe prema drugima. Ne može se gledati obrnuto. Spoljašnjosti prema unutra", rekao je Raduljica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track