KOBIJEVA UDOVICA POKRILA LICE RUKAMA I ZAJECALA: Vanesa Brajant dobila Los Anđeles na sudu! Moraće da joj isplate OGROMAN NOVAC!
Foto: AP

PRAVDA

KOBIJEVA UDOVICA POKRILA LICE RUKAMA I ZAJECALA: Vanesa Brajant dobila Los Anđeles na sudu! Moraće da joj isplate OGROMAN NOVAC!

Košarka -

Supruga jednog od najboljih košarkaša svih vremena, Vanesa Brajant presavila je tabak i pred lice pravde izvela policajce koji se sumnjiče da su slikali Kobijeve posmrtne ostatke i to delili, i nakon dve i po godine izvojevala pobedu na sudu.

Advokat koji zastupa Vanesu saopštio je na sudu u Los Anđelesu da su policajci pod nadležnosti šerifa u LA i vatrogasci otišli na mesto nesreće januara 2020. godine gde su i napravili sporne fotografije, te je sud doneo presudu da Los Anđeles mora da obešteti Vanesu Brajant, kao i ostale srodnike poginulih lica, sa ukupno 15 miliona dolara, prenosi CNN.

Vanesa Brajant je tokom izricanja presude stavila šake na lice i počela da plače, dok nakon izlaska iz sudnice nije se obratila prisutnim medijima.

Ona je u pratnji najstarije ćerke Natali i advokata napustila sudnicu zadovoljna presudom.

Vanesa Brajant
foto: AP

Podsetimo, tužba zbog nanetog duševnog bola, zadiranja u privatnost i nepažnje podneta je u septembru pred sudom u Kaliforniji.

Posle helikopterske nesreće 26. januara, pojavile su se informacije da su pripadnici šerifovog odeljenja u Los Anđelesu optuženi da su delili fotografije mesta nesrece, a i da se jedan od njih hvalio fotografijama.

Mediji su preneli da je policajcima naređeno da obrišu fotografije.

1 / 5 Foto: AP

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track