PRELETI ČEŠKU SA ORLOVIMA: Iskoristi ekskluzivan bonus u Meridianu i podrži Srbiju pred novi izazov!
Foto: Promo

PRELETI ČEŠKU SA ORLOVIMA: Iskoristi ekskluzivan bonus u Meridianu i podrži Srbiju pred novi izazov!

Košarka -

Košarkaši Srbije večeras igraju protiv Češke, a Kurir i Meridian ti donose ekskluzivan bonus za online kladjenje!

Košarkaši Srbije su uspešno startovali na Evropskom prvenstvu i stotkom “počistili” Holanđane, a sada su na redu domaćini - Česi.

Igra “Orlova” je nešto što može da raduje sve verne navijače, ali portal Kurir i sportska kladionica Meridian donose još jednu radosnu vest!

Pred izabranicima Svetislava Pešića je još jedan veliki izazov, podrška je preko potrebna, a to možete uraditi i tako što ćete sastaviti jedan PATRIOTSKI TIKET!

Kako? Za početak, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, i to uz promo kod KURIR i dobijate fantastičan bonus od 1.500 RSD!

REGISTRUJ SE - PREUZMI BONUS

Sve što treba da uradite jeste da se registrujete - odmah dobijate 1.000 RSD bonusa bez uslova, a ukoliko istog dana deponujete minimum 200 RSD - na vaš račun stiže još 500 RSD bonusa!

Dakle, Meridian je ovih dana široke ruke, a nadamo se da će naši košarkaši biti mirne ruke, jer je tako nešto potrebno za novu pobedu. Jasno je da su “Orlovi” favoriti u ovom duelu, iako će Česi imati veliku podršku publike.

Treba obratiti pažnju na Jana Veselog i Tomaša Satoranskog, ali videli smo prethodne večeri da i Srbija ima na koga da računa. Vanja Marinković je opravdao poverenje Svetislava Pešića, Marko Jagodić Kuridža je neprikosnoven pod košem, a da “rešeta” raspoložen je i Nikola Jokić.

Shodno tome, pobeda je ono što se očekuje i večeras, a tako razmišljaju i bukmejkeri Meridiana, koji za ovaj meč donose kvotu 1.10 na pobedu Srbije.

meridian
foto: Promo

REGISTRUJ SE - PREUZMI BONUS

Najavio je Nikola Kalinić da se odlazak u Berlin, odnosno u nokaut fazu praktično podrazumeva, pa ćemo u skladu sa tim i mi otići par koraka dalje i reći vam da vas na istom mestu čeka i promo kvota za osvajanje Evrobasketa.

Ukoliko verujete u Srbiju - iskoristite kvotu 4.55 da “Orlovi” postaju novi šampioni Evrope!

Dakle, ponuda je velika, a poverenje u Srbiju još veće!

Kladi se u Meridianu - podrži “Orlove”!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track