NEMA KALKULACIJA, IDEMO NA POBEDU: Podrži Srbiju uz sjajan bonus i PATRIOTSKI TIKET!
Foto: Promo

NEMA KALKULACIJA, IDEMO NA POBEDU: Podrži Srbiju uz sjajan bonus i PATRIOTSKI TIKET!

Košarka -

Košarkaška reprezentacija Srbije večeras igra protiv Izraela, a Meridian i Kurir donose ekskluzivan bonus za sve ljubitelje online kladjenja!

NBA partija protiv Finske navijačima Srbije s pravom daje puno razloga za optimizam i misli o Berlinu, iako je do kraja grupne faze ostalo još dva meča.

Prvi od dva “Orlovi” igraju već večeras, kada odmeravaju snage sa Izraelom, koji predvodi nama dobro poznato ime - Deni Avdija. Već je jasno da je Srbija ostvarila plasman u osminu finala, pitanje je samo sa koje pozicije putuje u Berlin, a to zavisi od ishoda utakmica protiv Izraela i Poljske.

Jedno je sigurno - Svetislav Pešić neće kalkulisati, a Srbija će uvek ići na pobedu. Shodno tome, jasno je da je “Orlovima” podrška preko potrebna.

REGISTRUJ SE - PREUZMI BONUS

A, to možete uraditi i sastavljanjem patriotskog tiketa u sportskoj kladionici Meridian, koja donosi definitivno najbolje uslove za online kladjenje.

O čemu se radi? Meridian i Kurir rešili su da i danas časte verne igrače i čitaoce - svako ko se registruje na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, dobija 1.500 RSD BONUSA za online kladjenje. Prilikom registracije na vaš račun automatski stiže 1.000 RSD bonusa, a ukoliko istog dana deponujete minimum 200 RSD - stiže još 500 RSD bonusa na vaš račun!

Da, dobro ste pročitali - Meridian danas časti više!

A, onda… Bacite pogled na fantastičnu ponudu kladionice Meridian! Kao što smo rekli, Srbija je izraziti favorit u ovom meču i bukmejkeri Meridiana donose kvotu 1.05 na pobedu “Orlova”.

REGISTRUJ SE - PREUZMI BONUS

Naravno, ukoliko ste raspoloženi, tiket možete “začiniti” i dodatnim igrama, poput konačnog ishoda i ukupnog broja poena, četvrtine sa najviše poena i slično, a sve to čeka vas na istoj adresi - meridianbet.rs.

Meridian - lepa strana života!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja