ALO, SELJACI, NE OPHODI SE TAKO SA SELEKTOROM SRBIJE! Moka Slavnić o skandaloznim uvredama Teovog brata: To se od njih i očekivalo
Foto: Dado Đilas

ŽESTOKO

ALO, SELJACI, NE OPHODI SE TAKO SA SELEKTOROM SRBIJE! Moka Slavnić o skandaloznim uvredama Teovog brata: To se od njih i očekivalo

Košarka -

Video-snimak na kom se vidi kako brat Miloša Teodosića i poznati lekar Boško Đukanović učestvuju u brutalnom vređanju selektora košarkaša Srbije Svetislava Pešića šokirao je javnost.

Legendarni košarkaš naše zemlje, a kasnije i selektor "orlova" Zoran Moka Slavnić prvi je gurnuo Miloša Teodosića u vatru, dok je ovaj još igrao u FMP, i dao mu poverenje da bude plej reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Španiji 2007. Tada je praktično i počeo Teov vrtoglavi uspon do jednog od najboljih organizatora igre u Evropi.

Miloš Teodosić, Svetislav Pešić
foto: Beta/Branislav Božić, Beta/Nebojša Paraušić

Slavnić za Kurir kaže da razume da su Jovan Teodosić i doktor Đukanović bliski s Milošem, ali žestoko osuđuje njihovo ponašanje na jednoj proslavi, kada su prostački vređali Pešića.

- Meni, kao i svim trenerima i onima koji poznaju sport, bilo je čudno i nije mi se svideo način na koji je Teodosić odstranjen iz reprezentacije. To sam i lično rekao Pešiću, na šta mi je odgovorio da će saopštiti javnosti razloge. Naravno, i tada sam rekao da se ne slažem jer Miloš nije zaslužio da na taj način ne bude u reprezentaciji. Jedno veliko ime koje je dugo, 15 godina u reprezentaciji, a vrlo neukusno je sprovedeno njegovo odstranjivanje i kompletno sam na njegovoj strani. Vrlo je zaj**ano kad te Moka hvali jer ima i nastavak - kaže za Kurir Zoran Slavnić i potom prelazi na dešavanja u kojima su učestvovali Jovan Teodosić i Boško Đukanović:

00:32

SKANDALOZNE UVREDE TEOVOG BRATA I POZNATOG DOKTORA NA RAČUN PEŠIĆA: Srbija bruji o ovome šta su uradili!

- Do dan-danas Teodosić se nije oglasio i ja razumem brata, razumem i doktora Đukanovića da su bliski s Teom, a način saopštenja i vređanja je tipičan za seljake. Alo, seljaci, ne ophodi se tako prema selektoru. Vulgarno, nesimpatično i krajnje antišmekerski, što se od njih dvojice, po mom mišljenju, i očekivalo.

Podsetimo, Milošev brat Jovan i doktor Boško Đukanović su na jednoj proslavi uživali u pesmi koja je očigledno smišljena samo s ciljem vređanja selektora Pešića:

- Svetislave, Svetislave, dođi nam do klupe, da ti doktor i profesor stave ga u d*pe, da ti doktor i profesor stave ga u d*pe. Sad u grobu, sad u grobu, prevrće se Duda, Svetislave, selektore, poližeš nam mu*a.

Izostao stav košarkaša

Žao mi je što se Teo nije oglasio

Slavnić kaže da mu je žao što se nije oglasio sam košarkaš povodom njegovog odstranjivanja iz reprezentacije.

- Lično mi je žao što se i sam Teodosić kao košarkaška institucija nije oglasio, a pošto vidim da ga to nije interesovalo, onda je malo smešno što su to rekli brat i doktor - zaključio je Moka.

Zoran Slavnić, Moka Slavnić
foto: Starsport©

(Kurir sport/Lj. Stanišić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track