OBRADOVIĆ ZADOVOLJAN IZDANJEM IZ SKOPLJA: Uspeli smo da promenimo sliku iz Berlina
Foto: MZT/Danail Petrović

aba liga

OBRADOVIĆ ZADOVOLJAN IZDANJEM IZ SKOPLJA: Uspeli smo da promenimo sliku iz Berlina

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da je njegova ekipa u današnjem meču protiv MZT-a u ABA ligi odlučujuću prednost stekla u prvoj četvrtini i istakao da su crno-beli uspeli da "promene sliku iz Berlina".

"Otvorili smo utakmicu izuzetno dobro, veoma agresivno. Prva četvrtina je završena kako je završena, mislim da smo tu stekli odlučujuću prednost i nastavili da igramo u istom ritmu do kraja utakmice", rekao je Obradović posle utakmice.

Košarkaši Partizana pobedili su danas u Skoplju ekipu MZT-a sa 92:74, u utakmici drugog kola ABA lige.

"U seriji utakmica koja je ispred nas, sigurno nam je važno da promenimo onu sliku koja je bila u Berlinu (protiv Albe u Evroligi) pre par dana, a tu pre svega pričam o agresivnosti u odbrani i mislim da smo to danas uspeli", rekao je Obradović.

"Nadam se da će nam ova utakmica otvoriti još više oči i pokazati nam u kom pravcu treba da idemo u narednim utakmicama", dodao je on.

Utakmica u hali "Jane Sandaneski" odigrana je u lepoj atmosferi pred oko 5.500 navijača.

"Želim da zahvalim ekipi domaćina i našim navijačima koji su napravili zaista lepu košarkašku atmosferu i mislim da je bilo veoma lepo za igrače da u takvoj atmosferi igraju", rekao je Obradović i poželeo MZT-u sve najbolje u nastavku sezone.

Košarkaše Partizana u petak očekuje gostovanje Baskoniji u Evroligi, a nakon toga će dočekati Studentski centar u trećem kolu ABA lige.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track