SKARIOLO NAKON DEBAKLA VIRTUSA: Dosta razloga uticalo da ne odigramo dobar meč
Foto: Starsport

EVROLIGA

SKARIOLO NAKON DEBAKLA VIRTUSA: Dosta razloga uticalo da ne odigramo dobar meč

Košarka -

Trener košarkaša Virtusa Serđo Skariolo čestitao je Partizanu na večerašnjoj pobedi i dodao i da je mnogo razloga uticalo na lošiju igru njegovog kluba.

"Čestitam Partizanu na pobedi. Navijači su bili velika podrška njihovim igračima da igraju najbolje što mogu", rekao je Skariolo, na konferenciji za medije.

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradskoj areni ekipu Virtusa iz Bolonje sa 90:62, u utakmici četvrtog kola Evrolige.

Partizan i Virtus sada imaju učinak od jedne pobede i tri poraza u Evroligi.

Skariolo je istakao prvu četvrtinu, u kojoj je Partizan došao do osetnije prednosti odličnom igrom Džejmsa Nanelija i Jama Madara.

"Partizan je večeras bio bolji tim, moramo da se vratimo radu od sutra i imamo da učimo", dodao je on.

Italijanski stručnjak je rekao da je dosta razloga uticalo da večeras njegov tim ne odigra dobar meč.

"Partizan je igrao veoma dobro, igrali su dobru odbranu. Igrali smo bez Šengelije (Tornike), imali smo neiznuđene greške, mogli smo da se borimo u skoku, da ne damo Partizanu da razvije svoju igru i mogli smo da odigramo bolje", rekao je Skariolo.

Skariolo je podsetio da je srpski košarkaš Miloš Teodosić, koji se večeras nije upisao u strelce, duže bio van terena i da je pre prve utakmice ove sezone igrao julu i nije mogao da predvidi kada će moći da pun doprinos ekipi.

Crno-beli u sledećem kolu dočekuju Žalgiris, dok Virtus gostuje Real Madridu.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track