URNEBESNA SITUACIJA U NBA LIGI: Pogledajte na koji način je NURKIĆ čuvao zvezdu Lejkersa! (VIDEO)
Foto: Twitter Printscreen

NBA LIGA

URNEBESNA SITUACIJA U NBA LIGI: Pogledajte na koji način je NURKIĆ čuvao zvezdu Lejkersa! (VIDEO)

Košarka -

Zanimljiva situacija dogodila se na utakmici između LA Lejkersa i Portlanda u meču NBA lige koji je odigran u nedelju veče.

Portland je uspeo da savlada Lejkerske na gostovanju rezultatom 106:104 nakon neizvesne završnice, a meč je obeležio i jedan zanimljiv detalj koji mnogima možda i promakao.

U jednoj akciji tokom treće četvrtine, košarkaš Lejkersa Entoni Dejvis ostao je sam u ćošku na šutu za tri poena. Najbliži u tom trenutku od košarkaša Portlanda bio mu je Jusuf Nurkić. Kada je Dejvis primio loptu, bosanskohercegovački košarkaš je pogledao ka njemu, a kada je video koji košarkaš je primio loptu, samo je okrenuo glavu, počešao nos i nastavio ka košu.

Košarkaš Lejkerse je tako ostao sam kao duh, šutirao za tri poena i pogodio rub table.

Moguće da je Nurkić imao preporuku od trenera da pusti Dejvisa u ovakvim situacijama, jer je poznato da on nije neki sjajan šuter za tri poena, ali to ne umanjuje interesantnost ove situacije.

Na kraju je Amerikanac postigao 22 poena na utakmici (šut za tri poena 0-3), uz deset skokova, dok je Nurkić na svom kontu imao šest poena uz 13 skokova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track