DRAMA KOŠARKAŠA BUDUĆNOSTI! ONESVESTIO SE DOK JE ČEKAO U BANCI! Ništa nije ukazivalo da mu je loše, hitno je prebačen u bolnicu!
Foto: Budućnost VOLI/Filip Roganović

PODGORICA

DRAMA KOŠARKAŠA BUDUĆNOSTI! ONESVESTIO SE DOK JE ČEKAO U BANCI! Ništa nije ukazivalo da mu je loše, hitno je prebačen u bolnicu!

Košarka -

Košarkaš Budućnosti, Alfa Kaba, hitno je prebačen u bolnicu nakon što je pao u nesvest dok je čekao u redu na šalteru u banci.

Crnogorski portal "Press", naveo je da očevici tvrde da ništa nije ukazivalo na to da je košarkašu loše i da je on u jednom trenutku pao na leđa i da je pritom udario glavom o ulazna vrata poslovnice.

"Čuli smo jak, tup udarac. Obezbeđenje je dotrčalo do košarkaša, koji je ležao na podu. Svi su bili u šoku. Pokušali su da ga osveste. Jedna od službenica je odmah donela bokal sa vodom, sa kojom su ga posuli, nakon čega se nakon nekoliko sekundi osvestio. U tim trenucima pozvali su i hitnu pomoć. Sve vreme sa košarkašem, koji je sedeo na podu, pričao je čovek, koji je došao da mu pomogne oko papirologije u banci”, rekao je očevidac drame, a preneo "Press".

Alfa Kaba
foto: Budućnost VOLI/ABA Liga

Isti izvor je preneo i informacije koje je dobio iz bolnice.

"Košarkaš je primljen u Urgentni centar. Trenutno je na dijagnostici. Koliko sam informisan, njemu se slošilo i izgubio je svest u banci. Za sada je u stabilnom stanju. Nije životno ugrožen, ali mora da se obavi kompletna dijagnostika, neurološka i kardiološka, kako bi se utvrdilo šta mu se desilo. To će malo da potraje", rekao je Brnović za crnogorske medije.

Francuski košarkaš igra na poziciji centra, u Budućnost je stigao u avgustu nakon što je potpisao dvogodišnji ugovor.

Prošle sezone bio je član Gazijantepa i u turskom prvenstvu je bio MVP ligaškog dela. Prosečno je beležio 13,8 poena i 10,4 skokova po utakmici.

Slučaj Kabe podsetio je na dramu kroz koju je prošla porodica Danila Nikolića, košarkaša Budućnosti koji se prošle godine srušio na treningu nakon čega je bio čak i životno ugrožen.

Srećom, Nikolić je uspešno operisan, a posle nekoliko meseci vratio se na teren.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track