ANTOLOGIJSKA FOTOGRAFIJA IZ NJUKASLA: Anđušić i Trifa naterali i ZVEZDAŠE da obuku crno-beli dres
Foto: Printskin/Instagram

uživanje na ostrvu

ANTOLOGIJSKA FOTOGRAFIJA IZ NJUKASLA: Anđušić i Trifa naterali i ZVEZDAŠE da obuku crno-beli dres

Košarka -

Košarkaši Srbije uz mnogo muke u Njukaslu ostvarili važnu pobedu protiv Velike Britanije u kvalifikacijama za Mundobasket (74:68), a trijumf u ponedeljak protiv Turske faktički bi bio prelomna tačka i gotovo da bi nam omogućio prolazak na Svetsko prvenstvo koje se sledeće godine održava na Filipinima, Indoneziji i u Japanu.

Imali su košarkaši i dosta slobodnog vremena u Njukaslu, o čemu svedoče fotografije koje je na svom Instagram profilu objavio Danilo Anđušić, naš reprezentativac i košarkaš Partizana, koji je jedva čekao da i na Ostrvu obuče crno-beli dres.

U njegovom društvu i mnogi drugi igrači su odlučili da krenu tim "stopama", pa čak i oni koji su nekada nastupali za Zvezdu ili su sada njeni članovi. Pored Uroša Trifunovića, koji je Danilov saigrač u Partizanu, još su Luka Mitrović, Stefan Jović, Ognjen Dobrić i Aleksa Radanov rešili da stave na sebe crno-bele boje, zaštitni znak Njukasla, koji je u subotu u Premijer ligi ugostio Čelsi.

Naravno, razlog je bila poseta stadionu Sent Džejms Park, fudbalski dom Njukasl junajteda, koji se ove sezone visoko kotira u šampionatu Engleske i vrlo moguće će uspeti da se uplete u borbu za mesto u Ligi šampiona.

Srpski košarkaši su bili dobro raspoloženi i van parketa su uživali u Njukaslu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track