OBRADOVIĆ PRED MAKABI: Najvažnije da smo se vratili u trening
Foto: Printscreen

EVROLIGA

OBRADOVIĆ PRED MAKABI: Najvažnije da smo se vratili u trening

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da je Makabi ekipa koja ima "mnogo igre u tranziciji, mnogo izolacije i mnogo igre jedan na jedan".Partizan sutra u meču osmog kola Evrolige dočekuje Makabi iz Tel Aviva.

"Imaju mnogo igre u tranziciji, mnogo izolacije i mnogo igre jedan na jedan. Suština je da zaustavimo ta dva segmenta igre. Prvo tranziciju uz ofanzivni skok, potom izolaciju i igru jedan na jedan. Ako to budemo uspeli, imamo šansu da odigramo dobru utakmicu", rekao je Obradović, a preneo klub.

Obradović je dodao i da njegovi igrači treba du budu "strpljivi u napadu".

"Ekstra pas i poštovanje nekih principa i onoga što postavimo pred utakmicu. Tada bismo imali šanse da dobijemo meč", rekao je on.

Partizan, Kevin Panter, Danilo Anđušić, Tristan Vukčević
foto: @starsport

Trener crno-belih je izjavio i da je Partizan "nakon 13 dana sinoć odradio trening pet na pet".

"Posle utakmice sa Panatinaikosom, a pre Borca smo imali trening na kom se povredio Dante Egzum. Posle smo imali Olimpijakos gde smo imali prvo devet, a potom osam igrača na treningu i bilo je nemoguće raditi. Vratili smo se u trening i to je dobra stvar pred Makabi", rekao je Obradović.

Košarkaš Partizana Uroš Trifunović rekao je da očekuje da njegova ekipa "igra agrsivno od samog starta" meča.

"Napokon smo se skupili svi, što zbog reprzentacije što zbog povreda. Nadam se da ćemo iskoristiti domaći teren i punu Arenu da dodjemo do pobede protiv velikog rivala kao što je Makabi", izjavio je Trifunović.

Meč Partizana i Makabija na programu je sutra od 20:30, i igra se u beogradskoj "Areni".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track