DVA PUTA BIO KOBAN PO SRBIJU, A SAD JE NA METI ZVEZDE: Iskusni košarkaš mogao bi pojačati crveno-bele, ali u trci je više klubova
Foto: Tilo Wiedensohler / imago sportfotodienst / Profimedia

EVROLIGA

DVA PUTA BIO KOBAN PO SRBIJU, A SAD JE NA METI ZVEZDE: Iskusni košarkaš mogao bi pojačati crveno-bele, ali u trci je više klubova

Košarka -

Košarkaš Efesa, Akile Polonara, nalazi se na meti nekoliko klubova iz Evrolige, među kojima izvori iz Italije navode i Crvenu zvezdu.

Polonara je već neko vreme nezadovoljan u Efesu, tako da se uveliko traži novi klub za italijanskog košarkaša.

Najveći interes pokazala je Virtus Bolonja, kojoj se daju najveće šanse za dovođenje 31-godišnjeg košarkaša koji bi se tako vratio u domovinu.

Pored Virtusa, Makabi i Crvena zvezda su pomenuti kao dva kluba koja prate Polonaru.

Akile Polonara
foto: Seskimphoto / Avalon / Profimedia

Pitanje je koliko crveno-beli iz Beograda imaju prostora u rosteru za još jednu prinovu, nakon dolaska Fakunda Kampaca, ali nije isključeno da na Malom Kalemegdanu razmišljaju i o eventualnim odlascima.

Iskusni krilni centar je pre neuspešne epizode u Efesu, jednu sezonu nastupao za Fenerbahče, a pre toga je imao dve dobre sezone u dresu Baskonije.

Standardan je član italijanskog nacionalnog tima, koji je dva puta u poslednje dve godine bio koban po srpsku reprezentaciju. Prvo u kvalifikacijama za Olimpijske igre, a zatim i na Evropskom prvenstvu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track