SADA JE STAVIO TAČKU NA TU PRIČU! Čović govorio o Kampacu, demantovao je razne navode - Bila je velika polemika oko para...
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

obraćanje

SADA JE STAVIO TAČKU NA TU PRIČU! Čović govorio o Kampacu, demantovao je razne navode - Bila je velika polemika oko para...

Košarka -

Klub sa Malog Kalemegdana organizovao je danas novogodišnji koktel u Kraun Plazi, a medijima se obratio predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović.

Na početku izlaganja, prvi čovek crveno-belih otkrio je da će se klub od 1. januara 2023. godine zvati Crvena zvezda Meridianbet.

A potom, novinare je zanimalo kada će Fakundo Kampaco moći da debituje u Evroligi.

- Kampaco je juče debitovao u ABA ligi, a sa Evroligom i dalje postoje određeni nesporazumi. Dobili smo LOC. Kada je Kampaco došao, bila je velika polemika oko para, vi znate da je budžetska inspekcija bila u Zvezdi tri meseca, i nijednu primedbu nisu imali. Objavili smo sve detalje, a nisam video da su to ostali klubovi uradili - rekao je Čović i potom dodao:

- Cifre koje su pominjane oko Kampaca su značajno manje od cifri koje su pominjane za neke druge igrače, u nekim drugim klubovima. A, tek ako govorimo o ugovoru nekog trenera u nekom drugom klubu.

A što se tiče Vildoze?

- Zvezda nema nikakvu obavezu kada je Vildosa u pitanju. Obaveza koja postoji je između Baskonije i Vildose. Mi nemamo nikakvo veze.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track