JOKIĆ - ČOVEK KOJI POMERA GRANICE! Nova MONSTRUOZNA partija Srbina i novi TRIPL-DABL! Denver pokosio Karija i Golden Stejt (VIDEO)
Foto: AP Photo/David Zalubowski

NBA

JOKIĆ - ČOVEK KOJI POMERA GRANICE! Nova MONSTRUOZNA partija Srbina i novi TRIPL-DABL! Denver pokosio Karija i Golden Stejt (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Denvera slavili su nad Golden Stejtom sa 134:117, a srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je još jednu odličnu partiju i upisao još jedan tripl-dabl.

Centar Nagetsa meč je završio sa 22 poena, 14 skokova i 16 asistencija.

Sredinom druge četvrtine aktuelni šampioni NBA lige vodili su sa 11 poena razlike (55:44), da bi Denver do kraja poluvremena uspeo da preokrene i povede sa 70:69.

Ključnu prednost Denver je stekao u završnici treće deonice, koja je okončana sa 105:91.

Džamal Marej bio je najefikasniji u domaćem timu sa 33 poena, uz osam asistencija i pet skokova, dok je Kentavijus Koldvel-Poup postigao 18 poena.

Po 17 poena u Denveru su zabeležili slovenački igrač Vlatko Čančar, Majkl Porter džunior i Brus Braun. Zbog povrede nije igrao Aron Gordon.

U ekipi Golden stejta bolji od ostalih je bio Stefen Kari sa 28 poena, uz po pet skokova i asistencija, Džordan Pul je dodao 22 poena, a Džonatan Kuminga je upisao 17 poena i sedam skokova.

Denver se ovom pobedom učtvrstio na prvom mestu Zapadne konferencije sa 36 pobeda i 16 poraza, dok su Voriorsi posle ovog poraza na devetom mestu.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track