MEGA GOSTUJE STUDENTSKOM CENTRU Barać: Da odigramo sa mnogo energije u oba pravca
Foto: Mega MIS/Ivica Veselinov

ABA LIGA

MEGA GOSTUJE STUDENTSKOM CENTRU Barać: Da odigramo sa mnogo energije u oba pravca

Košarka -

Trener košarkaša Mege Marko Barać rekao je da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Studentskog centra u ABA ligi morati da odigra sa mnogo energije i koncentracije kako bi stigla do pobede.

"Očekuje nas veoma zahtevna utakmica protiv ekipe Studentskog centra. To je odličo sastavljen i vođen tim. Predstavlja spoj iskustva i mladosti, gde puno toga polazi od tandema američkih bekova", rekao je Barać, prenosi klub.

"Na nama je da pokažemo visok stepen motivacije, odigramo sa mnogo energije i koncentracije u oba pravca i tako pokušamo da dođemo do pobede na teškom gostovanju", dodao je on.

košarka, košarka ilustracija, lopta
foto: AP

Košarkaši Mege gostuju sutra Studentskom centu, u utakmici 19. kola ABA lige. Mega je dosad ostvarila učinak 7/11, dok Studentski centar ima dve pobede više posle 18. kola.

Košarkaš Mege Andrija Grbović rekao je da očekuje reakciju tima posle poraza u prethodnom kolu od Partizana, kojim je prekinuta serija od četiri vezana trijumfa.

"Pred nama je meč protiv ekipe Derbija koja je značajno podigla formu u odnosu na prvi deo sezone. Očekuje je nas zahtevan meč u gostima, znamo da su veoma dobri na domaćem terenu i zato moramo da pokažemo dobru energiju i koncentraciju od samog početka", rekao je Grbović.

"Sigurno će napraviti reakciju posle poraza od nas u prvom delu sezone, zbog toga moramo biti veoma motivisani i spremni. Veoma bitna utakmica jer očekujemo reakciju posle poraza u prošlom kolu i da se vratimo na pobednički kolosek", dodao je on.

Predstojeći duel biće tek četvrti između ova dva tima u ABA ligi, a Mega je dosad bila uspešnija sa dva trijumfa, oba ostvarena kod kuće. U prvom delu sezone izabranici Marka Baraća su na Novom Beogradu slavili sa ubedljivih 101:74.

Susret u sportskom centru Morača na programu je sutra od 16.30.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track